2777
2789
عنوان

میدونم حرصتون میگیره ولی تجربه بی بی چک دارین یه امیدی بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 84 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه منفی بوده. تازه یکبار هم عقب ننداختم که الکی بگم حامله ام. هیچ و هیچ 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
به نظرم ازمایش بده یبارکی خیالت راحت بشه. من که فردا میرم دکتر

باشه حتما ميرم مررسي 

دعا كن مثبت بشه 

اگه نشه خيلي نااميد ميشم 😞😢

خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا  ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه

دعاي نادعلي رو بعد نمازات بخون 

قول ميدم زود نتيجه بگيري

خداياا مواظب ني ني توي دلم باش يكي يه دونه مامان معجزه خدا  ان شاءالله كه خدا براي كسايي كه منتظرن انتظارشون سبز بشه
دعاي نادعلي رو بعد نمازات بخون  قول ميدم زود نتيجه بگيري

حتما میخونم ، خدا آرزو پدر و مادر شدن رو به دل هیچ کی نمونه. اینقدر دلم برا شوهرم میسوزه

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

باور کن قطعی بودن چیزی بهتر از بلاتکلیفیه

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!
باشه حتما ميرم مررسي  دعا كن مثبت بشه  اگه نشه خيلي نااميد ميشم 😞😢

انشا...

ولی اگه نشدم نا امید نشو. خودمم همینطورم ولی مگه چاره دیگه ای هم داریم جز امیدوار بودن و برنامه ریزی دوباره.

من دوست دارم از بلاتکلیفی در بیام حتی با پریود شدن.

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!
انشا... ولی اگه نشدم نا امید نشو. خودمم همینطورم ولی مگه چاره دیگه ای هم داریم جز امیدوار بودن و بر ...

اره منم همينطورم 

انشالله كه خير باشه اخرش