2777
2789

به شدت اعصابم به هم میریزه ولی واقعا نمیدونم چه واکنشی باید نشون داد که اثر گذاری هم داشته باشه

یه بار یه مادره چنان جوری کوبید توی سر بچه که بچه تعادلشو از دست داد سُر خورد سرش از طرف دیگه خورد به در

روانی میشم این کودک آزاری ها رو میبینم

شما چه واکنشی نشون میدید؟

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم حالم بد میشه اما ترجیح میدم کاری نکنم ... اون خودش باید شعور داشته باشه رفتارش با بچشو اصلاح کنه 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

به خانمه میگم‌چه خبرته فقط بلدی بزایی ؟

اونموقع که عشق و حالتو میکردی به اینم‌فکر میکردی حوصله بچه داری یا نه😐

من کلا اعصاب ندارم ☺

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

ناراحت میشم.

شاید برم جلو 

یه خواهر دارم بشدتت بچه هاش رو میزنه😢😢😢

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

ناراحت میشم ولی دخالتی نمیکنم چون واقعا به من مربوط نیست 

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

وای جاری بزرگ من و شوهرش هم خیلی بچه های طفلکشون رو بد میزنن😢انققققد دلم میسوزه

خیلی شلوغ کارم هستن انقد بلا سر اینا اومده همش میگم خدا اینارو نگه داشته😩

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
ب نظر من نباید دخالت کرد ب هیچ عنوان

چیزی نگفتن مساوی تایید این رفتاره

اگر توی خیابون ببینی یه مرد داره زنشو کتک میزنه و لگد مال میکنه هم نمیری جلو؟ انسانیت چی میگه؟  

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

چشم غره!متاسفانه این مادرا تعادل روانی ندارن یه چیزی میگه بدتر اعصابشون خورد میشه دوباره تو خونه سر بچه خالی میکنن!ولی خب از طرف تجربه هم ثابت کرده این بچه ها بزرگ بشن دهن مادر رو سرویس خواهند کرد اینجوری به خودم دلگرمی میدم!

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!