2777
2789
عنوان

چقدر مردم ایران بی رحمن خدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 80 پست
شهر ری نه کهریزک

نه کهریزک نهایتا سه تومنه متری 

شهر ری از شش تومن شروع میشه تا هفت تومن 

کلنگی ده تومنه 

میشه با دلهای پاکتون برای حاجت روا شدنم صلوات بفرستید. واقعا ملتمس دعایم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چهارصد میلیون بالاترین نقطه مشهد خونه دویست و پنجاه متری شیک دوبلکس و زیبا پیدا میشه بیا مشهد ول ...

دقيقا منظورت كجاي مشهده؟؟؟😳😳😳😳😳

معمولي ترين منطقه ها خونه نوساز پنچ تومنه

مردم همگی تو یه باتلاق اقتصادی افتادن از دستشونم کاری برنمیاد کسی که ملکش گرون شده پولدارتر نشده نسب ...

میدونی قضیه گرونیه خونه چیه جدای دلار خونه افتاده دست دلالا خونه رو میخرن با قیمت بالاتر میفروشن هی دست به دست میکنن بین خودشون وقتیم که مردم اون منطقه میبینن خونه تو همون منطقه متری ۹ تومن رفته دیگه حاصر نیستن مثلا متری سه تومن بدن 

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...
بیا جوادیه محله ما بخدا خیلی حوبه یه بگرد تو دیوار

تو دیوار چند تا پیدا کردیم ولی وقتی زنگ میزنی میگن نمیفروشیم میگن قیت میخواد بالاتر بره یا قرار میزارن ولی دیگه جواب نمیدن امتحان کن 

تو دیوار چند تا پیدا کردیم ولی وقتی زنگ میزنی میگن نمیفروشیم میگن قیت میخواد بالاتر بره یا قرار میزا ...

اگه بتونی یه سر بیای خیلی خوبه هست باید بگردی محله خوبیه اگه بتونی بخری رو خونه هاس ریاد میره الان من 50دادم با یه تونن اجاره اینجا دیوار رو ول کن حضوری بیا

کهریزک با۳۰۰تومن یه خونه عالی میتونه بخره 

۳۰۰ به نظرت برای کهریزک زیاد نیست عزیزم خواهر من پارسال با ۳۰۰ تومن بلوار فردوس خرید ۷۵ متری به نظرت انصافه 

اگه بتونی یه سر بیای خیلی خوبه هست باید بگردی محله خوبیه اگه بتونی بخری رو خونه هاس ریاد میره الان م ...

باشه عزیزم حتما میام ببینم مرسییی