سوپ .یا لوبیا سبز قبل سرخ کردن تو اون میپذم .سیبزمینی تو ده دقیقه اماده میشه .ابگوشت .خودشم اخرش درشو باز بذار ربی چیزی خاستی بزنی همون جا بزن مثل قابلمه استفاده میشه قشنگ قل میزنه .دیگه نمیخاد انتقال بدی قابلمه دیگه بذاری رو گاز .بیشتر همون خورشت .خداییش کارمو خیلی اسون کرده .تو یه ساعت قرمه سبزی جا افتاده تحویل میده .نیم ساعت هم قیمه
مال من پلوپز و زودپز هست حالت گوشت ک گذاشتم پخت بعدش بهش رب بزنم تنظیم کنم رو کدوم حالتش برا جا افت ...
ببین من همشونو تو حالت گوشت میپذم چه قرمه سبزی چه قیمه چه ابگوشت .مثلا برا قرمه سبزی وقتی سبزی و گوشت و پیازو اماد6 کردم نیم ساعت تو زود پز میپذم.بعد درشو باز میکنم رب و نمک اینا میزنم درشو میبندم بازم نیم ساعت میذارم بپذه .اخرش جاافتادست قشنگ .برا قیمه هم نسم ساعت لپه رو میپذم بعد هر چی مواد لازم بکد اضافه میکنم درشو باز میذارم جا میافته .کلا زمان گوشت برا همه چی عالیه