2777
2789

پسرمن که الهی قربونش برم 22ماهشه بهم میگه مامانا بعدم بوسم میکنه وقتی شیرشوخورد سینمونازمیکنه وبوس میکنه بعدم بای بای میکنه میره وقتی میخوام لباس بریزم توماشین کمکم میکنه وقتی مداحی میشنوه یکم سینه میزنه بعدم میرقصه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه داداشم با بچه خواهرم بازی میکردن جفتشون دخترن یکی پنج یکی شش ساله یکی مامان بود یکی بابا حالا مکالمات بینشون تو خاله بازی: بابا می‌ره سرکار بعد از سر کار میاد مامانه بهش میگه یکی زنگ زده مزاحمم شده اسمش حمید بوده بعد باباهه میاد میزنگه میگه شما یباردیگه مزاحم زن من بشی من دستتو می‌شکنم مامانه میگه ولش کن من ش ا ر ژ نداشتم جوابشو بدم 

حالا مامان باباهاشونم چنین مکالماتی نداشتن یا مزاحم تلفنی خخخخ نمی‌دونم از کجاشون در میارن 

خواهر زاده ام ۱ سال ۷ ماهشه مامانش واسش شماره میگیره بد تا جواب میدم گوشیو میگه الوووو نسی کووووجا😍😍یعنی کجایی بیا پیشم

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺