2777
2789
مامانا دخترم تب داره استامینوفنم دادم تبش پایین نمیاد چیکارکنم امروز واکسن داشته چجوری پاشویش کنم؟

لباساشا کن کن اگه داری شیافش بزن پارچه خیس کن بزار پیشونیش قطره هم هرچهار ساعت دوبرابره وزنش اگه بیداره دست و صورتشا بشور

😂😂😂😂😂وایییی عالییی بودددد😂😂😂چشاتو ببند

اره 

تو خونه هم من مامان چاقالویم ، باباش هم بابا چاقالو بهش میگم پس تو چی میگه من حسین جوووووونم

حالا نه من چاقم نه باباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تند تند خودشو ناز میکنه.غذا میخوره واسه خودش دست میزنه.اگه ولش کنی دائم درحال رقص.چند شب پیش تو خواب بیدار شد یه نق زد و دستاشو تو هوا مثل رقصیدن بعدم خوابید.خال روی دستم دیده فکر میکنه مورچه س ذوق میکنه...یک سالشه دخترم

تند تند خودشو ناز میکنه.غذا میخوره واسه خودش دست میزنه.اگه ولش کنی دائم درحال رقص.چند شب پیش تو خواب ...

😁😁😁😁ای جونم رقاص کوچولووو....عالی بود مورچههه

😂😂😂😂😂عالییی بود وروجک

همین آقا دو هفته پیش قرص قلب مادرمو در کمتر ار سی ثانیه جلوی چشام خورد.بردیمش بیمارستان من گریه میکردم دکتر بهش میگه چرا خوردی میگه میخواستم ببینم چه مزه ایخ.دکتر گفت حالا چطور بود گفت خیلی خوشمزه بود

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
همین آقا دو هفته پیش قرص قلب مادرمو در کمتر ار سی ثانیه جلوی چشام خورد.بردیمش بیمارستان من گریه میکر ...

واییی شانس اوردین 😱😱ای جانمممم 😂😂😂خوشم میاد کم نمیارههه

دختر من 6 ماهشه. 

سرم رو میزارم رو شکمش ادعا گریه درمیارم دستاشو میزاره تو موهام میکشهیعنی سرتو بلند کن --لباشو باد میکنه صدا در میاره-وقتی بلندش میکنم نیشش همش بازه انگار سرپا به دنیا امده 😅😅😅

پیشش که میخوابم غلت میزنه صدا در میاره هه هه یا موهامو میکشه 😂😂😂

من همون فرشته 990 هستم 😍