2777
2789

پسر من خودش خودشو از شیر گرفته میگم ممه میخوری میگه نه ممه بد مامان بد تند و تند میزنه رو ممه ش همه درجه یکا رو به اسم صدا میکنه به شب بخیر میگه شب ببیر مدام جلو تلوزیون میرقصه تازه دست من و باباشم میگیره میگه باید برقصین عاشق سگاس من و باباشو مجبور میکنه با گریه سگ بازی کنیم باهاش خلاصه که این بچه ها خیلی شیرینن ایشالله که هر کی نداره به زودی زود خدا  دامنشو سبز کنه

شیر میخوره می می گاز میگیره.خییییلی بده .فقط هم با این یه قطعه که خودم سرودم میرقصه بیشتر وقتها...اس ...

وای گاززز😁😁چقد وروجکن بچه ها واسه جلب توجه گاز گرفتنشون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من خودش خودشو از شیر گرفته میگم ممه میخوری میگه نه ممه بد مامان بد تند و تند میزنه رو ممه ش همه ...

عزیزممم😁😁چقد فهمیدس که خودشو از شیر گرفته😂😂

ای جون ....ایشالاااا

ای واییی😂😂😂حتمی تو فیلمی جایی دیدن

تازه یبارم برای لباس زیر پرسید گفتیم کلاه اسمش یدفه رفته بودیم خرید از جلو مغازه لباس زیر رد شدیم بلند گفت عه مامان  از اون کلاه ها که شما داری قرمزشو   

پسرم یکسال و ۵ ماهه است بغلم میکنه میزنه پشتم میگه دوس دوس ...یعنی دوس دارم...میا دزیر گردنمون رو قلقلک میده میگه قلی ققلی قلی وبهش میگم دوسم دری میگه الللهه...میگم چنتا میگه خیلییییی...تازه امشب بهش میگم اسمت چیه مامان میکه کیالاد😂😍😘

حکایت بارانی ایست بی امان,اینگونه که من دوست دارمت...

پسر منم 9 ماهشه ،شبا براش قصه میگم و گوش میکنه...کافیه شنگول ومنگول و تعریف کنم همش قهقهه میزنه ..بعدش بیخیال میشم یه قصه دیگه میگم پشتش و میکنه و میخوابه..البته بعضی مواقع اینطوریه ...شیرین کاریش زیاده قربونش برم 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود