2777
2789

تركها فارسا لرها و 

همه إيراني هستيم ديگه سايت شده يار كشي 

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه

باید چیزش دربیاد هنوز تو شوک عشق اولیم که این مد شد😆

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه هنوز دارن میکشن😅😅😅

الانم هنو زده ميشه نديدي 

كودكي از خدا پرسيد اگر سرنوشتمون از قبل نوشته شده پس چرا ارزو كنيم خدا لبخندي زد و گفت شايد تو چند تا ورقش نوشته باشم هر چي ارزو كنه

من یارکشی نشدم نخودی هستم

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
باید چیزش دربیاد هنوز تو شوک عشق اولیم که این مد شد😆

دقيقا

ولشون کنید بیاید تو پربازدیدا عکس نگاه کنید

پره پره

عکس شوهر منم ببینید

لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔

مگه نمیدونی اینجا هر بار جوِ یه موضوع میگیرتشون.انقدر تاپیک میزنن تا خسته شن و کلا یادشون بره

چشم و هم چشمی مجازی اسمشه

اونوقت همینا همیشه میگن تقصیر خواهرشوهر و مادرشوهرمونه،جاریمون حسوده،ما خیلی خوبیم

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 
مگه نمیدونی اینجا هر بار جوِ یه موضوع میگیرتشون.انقدر تاپیک میزنن تا خسته شن و کلا یادشون بره چشم و ...

چيه بابا آدم كلافه ميشه 

فارسا کودوم ورن؟؟؟من گم کردم راهو😂😂

برو بشين يه گوشه😤

دعوا نکن ...خانوم اجازه دارم موز میخورم هیچ سمتیم نمیرم😐

ميبيني نميتوني ساكت بشيني پاشو برو فارسارو پيدا كن