2777
2789
عنوان

4 تا فولیکول بالغ روز13سونو

| مشاهده متن کامل بحث + 3349 بازدید | 35 پست
سلام عزیزم.ایشالانتیجه بگیری.ببخشید ولی میشه بگین چه داروهایی تو این دوره مصرف کردین

کلومفین روز3تا10.امپول گونال اف روز دوم وسوم پری.امپول اچ ام جی روز7و8و9و10

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
عزیزم شما فولیکولات روز چندم سیکلت 10 بود؟؟؟ آمپول و قرص استفاده نکردی؟

دو ماه متفورمین مصرف کردم

ماه دوم روز ۱۸ سیکل رفتم سونو سایز ۶ و ۱۰ داشتم البته سیکلم ۳۲ روز یا بیشترم میشد

واسه همین اینقدر کم اقدام داشتم ولی خدا که بخواد کاری به این عدد و رقم و حساب کتابای ماها نداره😍هنوزم باورم نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو ماه متفورمین مصرف کردم ماه دوم روز ۱۸ سیکل رفتم سونو سایز ۶ و ۱۰ داشتم البته سیکلم ۳۲ روز یا بیش ...

درسته فقط همه چی بسته به اراده خداوندی داره

غالب یعنی برنده پیروز ناسلامتي فوق ادبیاتم هاااااا😁

به هر حال توی سونو اینجوری میگن ادبیاتی جان

حالا جدای از ادبیات ان شاالله این ماه دوقلو دار بشی فولیات خیلی خوبن بوی دوقلو میاد😍😍خوش به حالت

به هر حال توی سونو اینجوری میگن ادبیاتی جان حالا جدای از ادبیات ان شاالله این ماه دوقلو دار بشی فول ...

تو سونوشو دقیق اطلاع ندارم گلم.ممنونم والله به یکیش راضی ام هرچند پسرم همش میگه دوتا میخوام مامان😂

به هر حال توی سونو اینجوری میگن ادبیاتی جان حالا جدای از ادبیات ان شاالله این ماه دوقلو دار بشی فول ...

ممنون انشالله بارداری وزایمان راحتی داشته باشی

توکلت بخدا باشه نا امید نباش منم با واکسن اچ ام چی باردارم شدم دکترم به من گفت از ۱۴ پری به بعد بارداری خانوما امکان پذیر پس از روز ۱۴ پری به بعد یه شب درمیون نزدیکی داشته باش ویه ساعت از جات بلند نشو  ان شالله که باردار میشی

شما مشکلتون چیه؟

فولی ریز بدون مصرف دارو یا نوعی تنبلی تخمدان با وجود پری منظم.نازایی ثانویه

تو سونوشو دقیق اطلاع ندارم گلم.ممنونم والله به یکیش راضی ام هرچند پسرم همش میگه دوتا میخوام مامان😂

ای جانم پس تعداد فولیا حکایت از دل پسرت داره که دوتا میخواد ان شاالله هرچی صلاحه همون پیش بیاد

توکلت بخدا باشه نا امید نباش منم با واکسن اچ ام چی باردارم شدم دکترم به من گفت از ۱۴ پری به بعد بارد ...

خداروشکر .انشالله عزیز