2777
2789

سلام دخترم سه ماهشه 

هرموقع شیرمیخوره یک یادوساعت بعدش پی پی میکنه

علتش چیه وآیا بنظرتون وزن میگیره اینطوری؟؟؟

زندگی جاریست😁شایدم مادرشوهره😜😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای بچه منم روزی ۵ بار پی پی میکنه و خیلی شل هستش

بهداشت هم میگه خوب وزن نمیگیره خسته شدم والله😢😢😢

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕
کاملا عادیه ولی معمولا بچه های اینجوری وزن گیریشون کندتره مثل دختر من که روز ۷ ۸ بار شکمش کار میکرد

بنظرت ربطی به شیر وماست که خودمون میخوریم داره الرژی به لبنیات

من از دیروز دیگه لبنیات رو قطع کردم دخترم ۵ ماهشه و از اول اینطوری بوده

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕
بنظرت ربطی به شیر وماست که خودمون میخوریم داره الرژی به لبنیات من از دیروز دیگه لبنیات رو قطع کردم ...

نه کار کردن شکم خیلی ربطی به اون نداره تا قبل اینکه به غذا خوردن بیفتن شکمشون شل کار میکنه و بعضیشون هم دفعاتش زیاده

غصه نخور دخترم که میگم الان ۵ سالشه لاغره ولی سالمه، حرص نخور ریلکس باش

بنظرت ربطی به شیر وماست که خودمون میخوریم داره الرژی به لبنیات من از دیروز دیگه لبنیات رو قطع کردم ...

وزن نگرفتن ممکنه ربط داشته باشه ولی معمولا با بالا آوردن هم همراهه

نه کار کردن شکم خیلی ربطی به اون نداره تا قبل اینکه به غذا خوردن بیفتن شکمشون شل کار میکنه و بعضیشون ...

ممنون عزیزم😄