2777
2789

اعتماد بنفس پایین و خود کم بینی ساده بودن من باعث شده بود به همه زیاده از محبت کنم همیشه تنها بودم خانواده خودم ..نمیدونم چرا همیشه مادرم بهم محبت نمیکرد چرا منو دست کم میگیره همیشه ناراحتم کرده خلاصه اینا همه باعث شده بود جاری هامو ک ببینم مرتب تحویلشون بگیرم ینی در این حد ساده بودم مادر شوهرم ک نگو عین یه دختر شده بودم خونشو تمییز میکردم ناگفته نمونه یه مدت مریض بود و نمیتونست کاراش رو انجام بده اما اینقدر چشم سفید بود با اینکه عین یه نوکر بودم یه بار نگفت دستت درد نکنه یکی از جاری هامم ک اصلا دست ب سیاه وسفید نمیزد اما احترامش خیلی زیاد بود پیش مادر شوهرم تا اینکه..

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

تا اینکه

عصرانه، دلم یک گوشه‌ی دنج ،در یک کافه می‌خواهد ...!فقط من و تو ...!در ازدحام جمعیت این شهر ،فقط تو را ببینم ...!تو قهوه تعارف کنی ...من غرق در قهوه ای چشمانتطعمِ خوشِ بودنت را بنوشم ...!#من خدا را دارم اللهم صل علی محمد وآل محمد....

البته نمیخام از خودم تعریف کنم ولی از لحاظ چهره خیلی از جاری هام سرترم همین باعث حسادتشون شده بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اینکه منو جاریم دعوامون شد اساسی با اینکه کاملا حق با من بود اما خانواده شوهرم حق رو ب جاریم دادن 

دقدقه جاری چ زیاد شده

دوستم هدفم از این تاپیک اینه بگم زن باید مثل ملکه رفتار کنه ر مقابل همه ن اینکه خودشو دست کم بگیره

دوستم هدفم از این تاپیک اینه بگم زن باید مثل ملکه رفتار کنه ر مقابل همه ن اینکه خودشو دست کم بگیره

هدفتو عشق است

دلم یه شادی از ته دل  یه ذوق  یه اتفاق خوب میخواد واسم دعا میکنی؟