2777
2789
عنوان

تغییرات مثبت من در مقابل خوانواده همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1625 بازدید | 59 پست

قبلا زیاد به خونم نمیرسیدم از تنبلی الان میان خونم دهنشون وا میمونه از تمیزی و اشپزیم 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووووووو من عمرااین کاراروبکنم😐فکرکنم دراینده جنگ جهانی دارم

مادرشوهرم چون خودش نمیتونه کاری بکنه دوست داره من برم..البته مهربونه تشکر میکنه دوسش دادم..ولی گاهی واسم سوءتفاهم میشه..دخترای خودش هیچوقت واسه مادرشوهرشون از این کارا نمیکنن..جوری شده بود من کار میکردم خواهرشوهرم میشست سرجاش مث مهمونا..خیلی بدم میومد پررو هم بود الانم همینه.وگرنه من خیلی وقتا با دل و جون کمک میدم.ولی وقتی دختر داره میتونن انجام بدن منم مبگه دخترشم..

مادرشوهرم چون خودش نمیتونه کاری بکنه دوست داره من برم..البته مهربونه تشکر میکنه دوسش دادم..ولی گاهی ...

ادم حرصش درمیاددخترش بشینه عروس کارکنه😕

مقصدی به نام خوشبختی وجودنداردازمسیرلذت نبری زندگیتوباختی😊

بچه ها کلا سعی کنین با خودتون مثل یه مهمان یا شخص خیلی مهم رفتار کنین بهترین لباسارو بپوشین بیشتر سکوت کنین یه جورایی غرور داشته بآشین خودتون رو دست بالا بدونین کم کم رفتار بقیه با شما همون میشه

بچه ها کلا سعی کنین با خودتون مثل یه مهمان یا شخص خیلی مهم رفتار کنین بهترین لباسارو بپوشین بیشتر سک ...

اره والاب هرکی خوبی میکنی سوارت میشن😕

مقصدی به نام خوشبختی وجودنداردازمسیرلذت نبری زندگیتوباختی😊
عزیزم نکاتت خیلی کلیدی ومهم بود خیلی خوشم اومد ممنون دوستم

امیدوارم بدردتون بخوره عزیز

شوهرت گیرنمیده چراکارنمیکنی یاچرانمیری اونجا؟

خدارو شکر خیلی هوامو داره همیشه بهم میگفت خودتو تغییر بده

رو خودم کار کردم دیدم واقعا ادم ضعیفی هستم خیلی شرایط خانوادگی من توی بچگی از من یه تشنه محبت ساخته ...

جاری من چون بگه از بقیه بهتره کلی کارهای خانواده شوهر و انجام میده و همشم غیبت بقیه جاری ها رو می‌کنه و خود شیرینی پیش خانواده شوهر 

اتفاقا هیچکس دوسش نداره چون کمک می‌کنه اما خیلی ده رو و بد ذات و می‌تونه دو تا قاب عکس و دعوا بندازه کاش محبتم نکنه کلا در واقع مهر طلبه نه مهربون