2777
2789
عنوان

کمک کنید 😥

135 بازدید | 14 پست

بچه ها سلام برای شام مهمون دارم میخوام مرغ درست کنم ... ک شام تا ساعت ۹ اماده باشه ... به نظرتون الان زوده برای مرغ؟ برنجو ساعت چند بپزم ؟ و اینکه برنج ابکش بهتر در میاد یا اون یکی ک اسمش یادم نمیاد! .

مرغو الان بذار. خاموشش کن. که سس بخوردش بره

برنجو 7 و نیم شروع کن. که آبکش کنی. مجلسی تره

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای مهمون رسمی حتما آبکش .واینکه معلومه تازه واردی زودتر امادش کن و ظرف و اینارم زودتر جمع و جور کن کلا بزار همه چی اماده باشه

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

برنج ابکش مجلسی تره خوب

مرغم الان بزار توی. اب نمک ساعت شش و. نیم سرخش کن بعد پیازداغ کن رب هم سرخ کن باهاش و فلفل دلمه و الو و. زعفرون بریز و. بریز روی مرغ با کمی اب اجازه بده تا ۹/۳۰ دم بکشه .روی مرغ دمکنی بزار ینی

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  

خورشتون به نظرم یکم دیگه شروع کن فوقش پخت زیرشو خاموش میکنی برنجت رو هم از ساعت اهفت و نیم شروع کن تا ساعت هشت دم بزاریش که تا ساعت نه دم بکشه ابکش خیلی بهتره 

اگه میخواید لاغر بشید و به تناسب اندام برسید به گروه ما ملحق بشید🙂🙂https://t.me/joinchat/F2_MrBNyRl2hld_L74lcgw

ی نکته برنج و بریز توی آب گرم ونمک بزن بزاز بیشتر از نیم ساعت تو آب ونمک باشه مثلا تاوقتی ک میخوای بزای تو آبجوش واسه آبکش اینجوری برنجت قد میکشه

نهایت خوشبختیداشتن خدایی است که از رگ گردن به من نزدیکتر است!