2777
2789

واااا تو رو خدا اینها چیه اعتقاد دارین. دعا نویس اگه کاری بلد بود برا خودش دعا مینوشت که به پول من و شما احتیاج نداشته باشه. بچه اوردن یه روند طبیعیه که باید از طریق علمی اون درمان بشه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره   من   با  دعا  به   دنیا   اومدم   هر لحظه   هم   پدربزرگ  بیشرف   دعا نویسمو  لعنت  میکنم  

خدا  اگه  صلاح   بدونه   بچه  میده  خودش 

الکی  با  این کار   یک  انسانو  بدبخت  نکنید  

بیچاره  اون  بچه  ای  که   توسط  همکاری  چندتا جن    کافر  بدنیا  بیاد 

نکن  اینکارو هرگز  چون   مدیون   خدا  میشی  بعدش  هم  اون  بچه ی  بدبخت  

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

پول نميگيره هر چقد بزاري جلوش 

عزیزم‌  جد و آباد  من   جن  گیرن   شیطانن   اینا   میرن   بنده  ی  شیطان  میشن   یکسری  اعمال  حرام  مثل  ازدواج  با  محارم  و  وضو با  ادرار  و  نماز  برا  شیطان  خوندن  انجام   میدن   بعدش  شیطان   چندتا   جن  کافر   در اختیارشون  میزاره   توسط  اون  اجنه  هرکاری  دلشون بخواد  میکنن   اگه  بری  پیش  دعا  نویس  صدرصد   بچه  دار  میشی   ولی  بعدش   کم  کم  متوجه  تغییرات   میشی  یهو  می بینی  خدای  نکرده   همسرت   ازت  سرد  شده   یا  دچار  بیمارهای  ناعلاج  میشین   و  مداوم   جنگ  و  دعوا  میشه   خونتون   و  جن ها   مداوم   بچه   رو  خودشون  باعث  بدنیا   اومدنش  شدن   اذیت   میکنن  

اگه  بچه   میخوای   از  ته   قلبت   از  خدا  بخواه   بگو  هرچی  صلاحه   همون   بشه   به  نیت   بچه  دار  شدنت   پنهانی  چندتا  یتیم و  فقیر   سیر  کن   بعدش  بچه  دار  نشدی  بیا  بگو   فلانی  خدا  ازت   نگذره  دروغ  گفتی  

نذر   شهید  حاج   سعید سامانلو   کن  براش صلوات   بفرست   و  خیرات   کن   امکان  نداره   جواب  نده  

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

ميخوام برم كرمانشاه كسي كه واسش صف ميبندن و فقط كار شفا انجام ميده

😂😂😂😂 شفا   فقط  دست   خداست    

اشتباه   نکن   حتی  امام  ها   هم  قدرت  شفا  دادن   ندارن   همین  امام  رضا   که  شفا   میده  واسطه  ی  ما  باخداست   تا  خدا   نخواد  امام  رضا  هم  نمیتونه  شفا   بده  

اونا  جن‌ گیر  هستن