2777
2789
عنوان

توروخدا كمك

124 بازدید | 20 پست

لامپ كم مصرف توي دستشوييمون شكسته توي نت خوندم كه پر جيوه ست و وقتي ميشكنه فضا پر جيوه ميشه و سرطان زاست و بايد پنجره رو باز كرد دستشويي ما پنجره نداره فقط تهويه داره كه اونم نوشته بود روشن نكنيد كه هواپخش نشه بيشتر فقط پنجره باز كنيد الان بنظر شما چكار بايد بكنم محيط دستشويي يه محيط بسته ست خيلي ميترسم شوهرمم نيست خودم ميخوام عوض كنم لامپشو 

فعلا عوض نکن. اگه انگرانی  برو بیرون مثلا خونه مامانت. 

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نترس بابا  دستشویی ماهم ترکید شوهرم فقط شستش😐

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
فعلا عوض نکن. اگه میتونی برو بیرون مثلا خونه مامانت. 

الان دوسه روز گذشته ميرفتم خونه مامانم شوهرم ماموريته الان شرايط يه جوريه كه بايد عوض بشه تا يكي دو روز ديگه مامانمينا هم نيستن

لامپ کم مصرف تو خیلی از کشورها جمع اوری شده 

(میدونم الان یه عده بحث پول برق رو وسط میکشن ولی سلامتی مهمتره )

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   
بایددر حمام و در خروجی خونه رو باز کنی و خونه رو ترک کنی تا 24  ساعت. یک سرچی هم تو اینترنت بزن ...

آخه عزيزم خونمون آپارتمانيه نميشه در رو باز گذاشت فاصله ي دستشويي با پنجره هاي خونه هم خيلي زياده