لامپ كم مصرف توي دستشوييمون شكسته توي نت خوندم كه پر جيوه ست و وقتي ميشكنه فضا پر جيوه ميشه و سرطان زاست و بايد پنجره رو باز كرد دستشويي ما پنجره نداره فقط تهويه داره كه اونم نوشته بود روشن نكنيد كه هواپخش نشه بيشتر فقط پنجره باز كنيد الان بنظر شما چكار بايد بكنم محيط دستشويي يه محيط بسته ست خيلي ميترسم شوهرمم نيست خودم ميخوام عوض كنم لامپشو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آها فکر نکنم بعد ۳ روز دیگه مشکلی نباشه دستکش بذار توی دستشویی و حمام بهتر لامپ رشته ای بذاری
هواي توي دستشويي رو چكار كنم بنظرتون؟ يعني بنظرتون واسه دستشويي رفتن ضرر نداره ديگه؟ تهويه بزنم تا دو سه روز ديگه چي؟ يا با توجه به اين كه فاصلش با پنجره هاي ديگه زياده تا چند روز درشو باز بزارم و در پنجره آشپزخونه رو هم باز بزارم باعث نميشه پخش شه جاهاي ديگه ي خونه هم؟