2777
2789

سلام دوستان خیلی وقته دارم تحقیق میکنم برم برای لاغری موضعی ولی نمیدونم چه روشی چاقم نیستم دوست دارم یکی دو سایز شکم و زیر خط سوتین کم بشه راهنمایی کنید خوبه یا نه 

کسی خودش انجام داده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چه دستگاهی چند جلسه و هزینه لطفا

یادم نیست دستگاهشو

من ۵ سال پیش این کارو کردم

مجموعا ۵ جلسه برای شکم رفتم

۷ جلسه برای رون و باسن

۵۰ برای شکم میدادم

۷۰ برای رون و باسن

الان دو سه برابر شده قیمتا

من انجام دادم هشت کیلو کم کردم و فرم گرفتم از ۶۸ اومدم ۶۰ بعد باردار شدم  ولی تا اخر باردار ...

با همین دستگاه تو شهر ما دوتا مرکز هستن انجام میدن یکیش یه ملیون هزینه اشه ۱۸ جلسه rf و کوتیشنlpg

یکی دیگش میگه دستگاهاش همیناس با rsf ده جلسه هر جلسه ۱۴۰ هزار تومن کلا میشه یک و چهار صد 

حالا من موندم کدومو برم 

منم از ار اف لاغری راضی بودم  ، والا هر کی یه قیمت میپرونه ، من پیش دکتر نجمه خامسی انجام دادم مطبش خیابان آیت الله کاشانیه ، ۲/۵ سایز کم کردم با ۱۴ کیلو کاهش وزن داشتم، قیمتش به نظرم از جاهای دیگه مناسبتر بود ، رژیم رایگانم کنارش داد که رژیمشم عالی بود ، شمارشون رو میدم بهتون 09354195358

وققتون بخیر 

فاطمه ساداتیان هستم مشاورتغذیه ومدرستربیت بدنی ومربی فیتنس با توجه به وقت باقی مونده تاعید وهزینه های سرسام اور فیتنس حرفه دراکادمی ها قصد دارم باشیوه های سالم خوری بدون محدودیت وگرسنگی وورزش های هوازی ساده درمنزل دوستانی که وقت وهزینه باشکاه روندارن راهنمایی کنم درضمن مخالفت صددرصد با دموش و قرص و کالری شماری وقیه روش ها دارم اثیات وزن ندارن ومشکلات کوارشی که بعد ها ظاهرمیشه دوستانی که میخوان باروش وپیگیری روزانه خودم کاهش وزن وسایز داشته باشن حتی توهمین ده روز فرصت به ایدی تلگرامم مراجعه کنند وگفته شه از نی نی سایت فقط دوستان خانم m-nnnn90@

من پیش دکتر سارا بهروان لاغری با RF انجام دادم. کارشون حرف نداره. روش های دیگه ای هم برای لاغری دارن پیشنهاد میکنم برید حضوری مشاوره بگیرید

میتونید سایتشو ببینید اطلاعات بدست بیارید

https://drsarabehravan.com/