2777
2789
عنوان

بهترین کتابی که خوندین

| مشاهده متن کامل بحث + 1732 بازدید | 126 پست
ببخشید اینو میگم اما همخونه و بقیه کتاب های شبیه اش رو بهش میگن کتاب های  آبدوغ خیاری ،کت ...

مگه همخونه در مورد چیه..یک مختصر میگین لطفا

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خوندمش..یعنی تا یک مدت دنیا رو از  دید دیگه ای نگا میکنی

من هنوزم یکی یهو یه حرفی میزنه توی دلم میگم نشونه ها رو دنبال کن حتما یه حکمتی داره که بهت اینو گفت

هر کسی می تونه بهت نگاه کنه. پیدا کردن اون آدمی خیلی کم اتفاق می افته که همون دنیایی رو می بینه که تو می بینی. 
زمان زیادی سر همین درس و کتاب حیف شد فکرش نمی کردم زمان برنمیگرده عقب گرد کنم فقط زندگی میکنم

زندگی کردن از دیدگاه شما یعنی چی؟

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
زمان زیادی سر همین درس و کتاب حیف شد فکرش نمی کردم زمان برنمیگرده عقب گرد کنم فقط زندگی میکنم

الان حس تو رو درک میکنم 

الهی سالم باشی و زندگیت پر باشه از شادی🙏🙏🙏🌸🌸🌸

میشه مهربون تر باشیم❤
خوب همون دیگه .اون کتاب فقط تخیلات یه نویسنده است و خانواده پهلوی چندین بار تو مصاحبه هاشون گفتن اون ...

خب حالا خیلی چیز مهمی نیست 🤷🏼‍♀️ در کل داستان رمانتیک و قشنگیه ، تخریب خانواده پهلوی و غیره رو نکرده .

تخیلات یا چیز غیر واقعی هم توش نیست ، اگر مصاحبه ۹۳ شهبانو رو دیده باشید ۶۰ ۷۰٪ کتاب مطابق صحبت های خودشونه. 

۳۰٪ باقی فقط کودکی ایشون رو وصف کرده. بیشتر از صحبت های خودشون در مصاحبه هاشونه یه کم بال و پر کرفته و رمانتیک شده. 

چیزی توش نیست که باعث تخریب ایشون یا خانوادشون باشه. 

رویای شما تاریخ انقضا ندارد. نفس عمیق بکشید و دوباره شروع کنید
من هنوزم یکی یهو یه حرفی میزنه توی دلم میگم نشونه ها رو دنبال کن حتما یه حکمتی داره که بهت اینو گفت

آره منم خیلی از اتفاقاتی رو برام میفته رو یک نشونه میدونه انگار دنبال یک چیزی هستم

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹