2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 127 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه متاسفانه اشتباه کردم  ازدواجمم زوری بود فقط مهریه 650 و حضانت بچه رو گرفتم

آهان...منكه خواهرم ١٤ تاست شوهرش والا ١٠ برابر براش طلا و سكه و ماشين و اينا خريده

زن برادرم ٥٠٠ تاست ولي برادرم حاضر نشد چيزي به نامش كنه،بستگي به آدمش داره،من شوهرم از اول گفت يه چيزي باشه در توانم باشه منم برام مهم نبود گفتم ١٤ تا

وقتی نداره چی؟

ی دست و‌ ی پاش 

من ب طرفم گفتم دست و پاش اونم گفت رگ گردنم میدم اینکه بهتره منم از خدا خواسته قبول کردم پا کج بزاره میگیرم ازش😁

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

من که حالم از مهریه و بحث مهریه بهم میخوره لعنت به مهریه😔😔😔همین چن ماه پیش بخاطر بحث های مزخرف مهریه ازدواجم با کسی که دوسش داشتم بهم خورد😢😢 منم سر مهریه بیخود لج کردم...عزیزم بنظرم اگه دوسش داری باهاش کنار بیا. الان 110تا منطقیه 

عزیز دلم 😚شمایی که چشمتون خورد به امضای من😊لطفا همین الان یه صلوات از ته دلت برای خوشبختی من و تمام جوونا بفرست😘شاید خدا تو رو از من خیلی بیشتر دوست داره و صدات به گوشش آشناتره❤ 
وقتی نداره چی؟

بنویس جزؤ شرایط ضمن عقد

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

شوهرم قبل عقد گفت خونه مهرت میکنم مام گفتیم خوبه سرعقد شد عاقد گفت باید بنام بزنه من تو قباله بنویسم ..از مامانم اینا اسرار از عاقد هم نمیشه نمیشه ...

نزدیک دوساله میگذره شوهرم به رو خودش نمیاره قرار بود خونه مهرم کنه ...البته بعضی اوقات میگه بیا مهرت کنم بهت میدم اما الکی میگه ...

من راضی نیستم ...شوهر دروغگو و کذاب

700 سکه مهریه  حق طلاق  حضانت بچه  و تعهد نامه کتبی که حق نداره بهت اسیب بزنه و اگ ...

شما ازدواج کردی ؟این تعهد نشنیده بودم

آخه ما 4سا و 6ماه دوستیم تازه میخوایم عقد کنیم تا الان خیلی پسر خوبی بوده ولی رو مهریه اینا سخت میگیره دلم میلرزه

آرامش

خیلی خوبه اومدی اینجا و راهنمایی میگیری از دوستان منم کاش اونموقع عقل داشتم راهنمایی میشدم😔 مهریه واقعا بی ارزشه ..اگه میخوای دلشو بدست بیاری هرچی گفت یمقدار پائینتر ازون و تو قبول کن ..اینجوری پیشش عزیزتر میشی و همیشه یادش میمونه که اونو بخاطر خودش میخوای...من اشتباه کردم 😔 و الان پشیمونم 😢 

عزیز دلم 😚شمایی که چشمتون خورد به امضای من😊لطفا همین الان یه صلوات از ته دلت برای خوشبختی من و تمام جوونا بفرست😘شاید خدا تو رو از من خیلی بیشتر دوست داره و صدات به گوشش آشناتره❤ 
خیلی خوبه اومدی اینجا و راهنمایی میگیری از دوستان منم کاش اونموقع عقل داشتم راهنمایی میشدم😔 مهریه و ...

یعنی چی عزیز تر میشی ...ما پایین تر گرفتیم احساس میکنم بیشتر شبیه دوس دخترشم ..حس نمیکنم شوهر...

البته مهریه رو برای رضای خدا کم بگیر چون اینطوری نیتت اجر میگیری و خدا برات جبران میکنه  اما اگه برا تو دل رفتن شوهر بعید میدونم