[QUOTE=72363352]اگه حق سکونت بیمعنی هست پس چرا شما حق سفر گرفتید خب این حقارو میگیریم که مثل اسیر نباشیم
درسته، و من توصیح دادم چرا به نطرم حق سکونت بی معناست،چون حق طلاق داشته باشی، لازم نیست بری و جایی که اصلا راصی نیستی یا اذیت میشی زندگی کنی
حق سفر هم به معنای اجازه تنها سفر کردن نیست، حق سفر یعنی من حتی الان که متاهلم ،میتونم بدون اجازه همسرم پاسپورتم رو تمدید کنم و ایشون حق ممنوع الخروج کردن من رو ندارن، من و همسرم محل زندگیمون مرتبا بین خارج و داخل ایران جابجا میشه و برای همین این حق رو لازم داشتم، اگر همسر من وقتی من داخل ایران هستم من رو ممنوع الخروج میکرد ، با وجود داشتن حق طلاق خیلی طول میکشید تا بتونم طلاق بگیرم و بعد ممنوع الخروجیم لغو بشه ، و اگر در اون دوره مشغول درس خوندن یا کار کردن خارج از کشور بودم برام مشکل ایجاد میکرد این وقفه
نمیگم باید ادم از اول به این چیزها فکر کنه، من حتی قبل اینکه اشنا بشم با همسرم به این حقوق فکر کرده بودم و به نطرم رسیده بود که جز حق سفر و طلاق ، بقیشون بی معنی هستن و برای همین با هر کس با هر موقعیتی میخواستم ازدواج کنم فورا میگفتم که این دو تا حق خط قرمز من هستن و حتما میخوامشون