2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 127 پست

من شرایطم خاص بود و بیش از ده ساله متاهلم .و تلاش زیادی برای راصی کردنش نکردم ، صرفا گفتم میخوام اینها رو و میدونست که اگر قبول نکنه من ممکن نیست حاصر به ازدواج بشم

لازم نیست شما از روش دیگران استفاده کنید، روش تاثیرگداری رو نامزد خودتون رو پیدا کنید ، شاید اصلا ایشون هم فکر میکنه با دادن حق طلاق به شما این حق از خودش گرفته میشه ،باهاش منطقی صحبت کنید و بگید همونقدر که تو میتونی بدبین باشی که من ایا از الان دارم به طلاق فکر میکنم؟ من هم میتونم بدبین باشم که آیا چکار وحشتناکی میخوای با من بکنی که به هیچ وجه حق طلاق نمیدی 

اما به نطرم حصانت ، درخواست درستی نیست، مصاف بر اینکه اصلا نمیدونم ثبت میشه به راحتی یا نه، اما بچه ای در بین باشه بچه هر دو نفر هست نه صرفا شما که از الان بخواید سند بزنید به نام خودتون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سکونت هم باز به نطر من حق بی معنی هست، حق تعیین محل زندگی یعنی تعیین محل زندگی با شماست و مرد نمیتونه مجبورتون کنه ( مثلا بره دادگاه بگه خونه گرفتم زنم نمیاد) به زندگی در جایی که نمیخواید، اما معنیش این نیست که مرد مجبور هست بیاد جایی که شما میخواید زندگی کنه. شما نمیرید، اون هم نمیاد و در نهایت یا باید توافق کنید و به سرانجامی برسونید زندگی رو یا جدا بشید 

خوب بدون حق سکونت هم ، اگر عدم تفاهم درباره محل زندگی پیش بیاد یا باید توافق کنید یا هیچ جور با هم کنار نیومدید یا دیدید شوهرتون کوتاه نمیاد، خوب حق طلاق داری و جدا میشی اگر برات خیلی مهمه

سکونت هم باز به نطر من حق بی معنی هست، حق تعیین محل زندگی یعنی تعیین محل زندگی با شماست و مرد نمیتون ...

اگه حق سکونت بیمعنی هست 

پس چرا شما حق سفر گرفتید خب این حقارو میگیریم که مثل اسیر نباشیم بدونه که ما هم حق انتخاب داریم بعضی مردا راحت قبول میکنن به حرف زن ارزش قایلن ولی بعضی ها هیجوره حرف تو سرشون نمیره حتما باید حقی ثبت بشه که جرات نکنن انقدر زور بگن

آرامش

[QUOTE=72363352]اگه حق سکونت بیمعنی هست  پس چرا شما حق سفر گرفتید خب این حقارو میگیریم که مثل اسیر نباشیم 

درسته، و من توصیح دادم چرا به نطرم حق سکونت بی معناست،چون حق طلاق داشته باشی، لازم نیست بری و جایی که اصلا راصی نیستی یا اذیت میشی زندگی کنی 

حق سفر هم به معنای اجازه تنها سفر کردن نیست، حق سفر یعنی من حتی الان که متاهلم ،میتونم بدون اجازه همسرم پاسپورتم رو تمدید کنم و ایشون حق ممنوع الخروج کردن من رو ندارن، من و همسرم محل زندگیمون مرتبا بین خارج و داخل ایران جابجا میشه و برای همین این حق رو لازم داشتم، اگر همسر من وقتی من داخل ایران هستم من رو ممنوع الخروج میکرد ، با وجود داشتن حق طلاق خیلی طول میکشید تا بتونم طلاق بگیرم و بعد ممنوع الخروجیم لغو بشه ، و اگر در اون دوره مشغول درس خوندن یا کار کردن خارج از کشور بودم برام مشکل ایجاد میکرد این وقفه 

نمیگم باید ادم از اول به این چیزها فکر کنه، من حتی قبل اینکه اشنا بشم با همسرم به این حقوق فکر کرده بودم و به نطرم رسیده بود که جز حق سفر و طلاق ، بقیشون بی معنی هستن و برای همین با هر کس با هر موقعیتی میخواستم ازدواج کنم فورا میگفتم که این دو تا حق خط قرمز من هستن و حتما میخوامشون

[QUOTE=72363352]اگه حق سکونت بیمعنی هست  پس چرا شما حق سفر گرفتید خب این حقارو میگیریم که مثل ا ...

درسته،ولی ایشون قبول نمیکنن حق طلاقرو به من بده به خاطر.همین حداقلش خواستم این حقارو بگیرم ولی بازم در حال حاظر خیلی گیج شدم که کدوم کار بهتره

آرامش