2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 127 پست

من اصلا هيچوقت بهش فكرم نكردم...١٤ تا سكه است مهرم...برامم مهم نبود از اول،الانم همسرم گير داده بيا ماشينو بكنم به نامت مهريه به گردنمه بايد بدم...حالا يسريا خودشونو ميكشن طرف ٥ تا هم نميده...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه به همه این توصیه رو میکنم میگم مهریه رو بالا بگیرید که اگر دور از جون زبونم لال زنی شوهرشو از دست داد اونوقت بچه ها همه ارثو بر ندارن . اون زن بیچاره هم آسایش داشته باشه بعد فوت شوهرش همین والا به خاطر طلاقو اینا اینکارو نکنن.

فقط اومدم بگم گل هم تو مهریه ت داشته باش ملک و زمین خوب هم بنظرم میتونه جای سکه باشه 

چرا گل؟ خونه نداره ولی پدرش 3تا خونه داره ولی بگم یکی یا نصف به اسمم بزنه درسته؟

آرامش
سخت هست ولی ممکنه😂

نوچ ممکن نی همه از اول میگن معلومه میخواد زود جدا بشه تا چیزی میشه ک حق طلاق میگیره 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
من همیشه به همه این توصیه رو میکنم میگم مهریه رو بالا بگیرید که اگر دور از جون زبونم لال زنی شوهرشو ...

آفرین من به ای مسله هم خیلی فک کردم ولی قبول نمیکنن مهریه بالا

آرامش
نوچ ممکن نی همه از اول میگن معلومه میخواد زود جدا بشه تا چیزی میشه ک حق طلاق میگیره 

چرا

بستگی به خانواده پسر داره

دوست من هم مهریه گرفت هم حق طلاق هم حق حضانت فرزند هم حق مار و تحصیل و مسافرت و کلا هر حقی ک بود

تجربه من از مهریه اینه مرد نخواد بهت بده کاری ازت نمیاد حالا هی پاسگاه دادگاه بری و حکم جلب و ... که الانم تازه زندون رو برداشتن قسط بندی و ... . فقط خدای نکرده در صورت فوت همسر برای گرفتن اموال خوبه ولاغیر

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
چرا گل؟ خونه نداره ولی پدرش 3تا خونه داره ولی بگم یکی یا نصف به اسمم بزنه درسته؟

خوبه دیگه عاشقونه س گل خب 

نه اصلا سه دونگ نگی فقط بگو خونه شش دونگ بزنه 

خانوادت هم خیلی محترمانه بگن تو مراسم خاستگاری

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند
چرا بستگی به خانواده پسر داره دوست من هم مهریه گرفت هم حق طلاق هم حق حضانت فرزند هم حق مار و تحصیل ...

بله بله از هر ۱۰۰ تا ۲ نفر این حقا بدن 🤕

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤