2777
2789
عنوان

دعوای مفصل با شوهرم😒😣

744 بازدید | 60 پست

خانوما نمیدونم چی بگم انقدر که دلخورم😔

ظهر رفتیم دخترم و بشوریم،هی گریه میکرد دخترم،اخراش بود که شوهرمم عصبانی شد و اب گذاشت رو سردش،دوخترم بد تر گریە میکرد..منم داد زدم نکن 😬از حرص اب سرد و گرفت رو به من و خیس شدم😟،منم اومدم بیرون و هرچی خب و بد بود بهش گفتم،الانم خیلی دلخورم😣

مـیــگــن درد و از هر طــرف بخونی میشه درد.....ولی درمــان و از اخر بخونی مــیــشــه نـــامــرد،پس مواضب بــاش واسه دردت به هر درمــانــی تن ندی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بهش بدو بيراه گفتي،حالا خودتم دلخوري؟!

عزيزدلم نيمه پر ليوانو ببين

بگو شوهرم مياد كمكم بچه رو ميشوره حالا يه بارم يه آب سرد ريخت روم اونم اشتباهي،زندگي ارزش اين ناراحتيارو نداره ك

از این دلخورم که چرا این کارو کرد،

مـیــگــن درد و از هر طــرف بخونی میشه درد.....ولی درمــان و از اخر بخونی مــیــشــه نـــامــرد،پس مواضب بــاش واسه دردت به هر درمــانــی تن ندی

کار همسرت اصلا درست نبوده. نوشته منو بهش نشون بدین. این طور مواقع پدر باید همراه مادر باشه نه شیطونی و اذیت کنه. ولی اگه می شد خونسرد بودین بهتر بود. جواب این طور مردها رو فقط با سکوت و بی محلی بدین تا متوجه کار ناشایستشون بشن.

الان اين مفصله...بعدشم مگه شكنجه گره،بچست ديگه،واقعا كه

اره خیلی تا غروب هی من گفتم و گفتم،دیگر رفت بیرون

میگذره.....همینطور ک این چندساله باهزاران هزار خاطره گذشت........خودتو ناراحت نکن....برو به شوهرت بگو اگه تو زمستون تلافی نکردم زن نیستم وبزن به دربیخیالی وشوخی

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
شما بهش بدو بيراه گفتي،حالا خودتم دلخوري؟! عزيزدلم نيمه پر ليوانو ببين بگو شوهرم مياد كمكم بچه رو ...

نه از قست بود،خاست بچه شش ماه رو تنبه کنه،گفتم نکن منم خیس کرد😔

كارش خيلي بد بوده حق داشتي عصبي بشي ولي ج لو بچه داد نزن ميترسه☹️

خیلی عصبی شدم،اولین بارم بود این جوری بشم،هیچ وقت صدام و بلند نکردم رو همسرم