2777
2789
عنوان

بهترین تاتو کار کرج به نظرتون کیه ?

15916 بازدید | 30 پست

سلام دوستان . چند تا تاپیک با این عنوان هست منتها چون نوشتن تتو , پیدا کردنش برای دوستان علاقمند آسون نیست .

من خودم تمام کارهای آرایشی ام رو در سالن دختر ایرونی گوهردشت کرج انجام میدم . 

کار تاتوی فریده جون رو هم خیلی قبول دارم .

نظر شماها چیه ?

سلام عزیزم. یه خانومی هست کرجی نیست ولی تو کرجم وقت میده و میاد برا کار. کارش فوق العاده ست . بهترین تتوکاریه که من دیدم. کاراش خیلی تمیزه. الان پیج اینستاشو برات میفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام تینا جان . 

همانطور که تو تاپیک قبلی صحبت کرده بودیم , خواهر شوهرم رو دوروز پیش بردم پیش فریدده جون .

ممنونم ازت که شک رو ازم دور کردی و اصرار کردی برم دختر ایرونی پیش فریده جون .

یعنی آبروم رو خرید حسابی . 

انقدر ابروی خواهرشوهرم خوب شد که حد نداره . 

آخه خودش وسواسیه و مادر شوهر و پدر شوهرم هم اصلا راضی نبودن بره تاتو کنه می ترسیدم ببرمش یه جایی خراب بشه بیفته گردن من .

اما انقدر ابروهاش خوشگل شده که مادرشوهرم هم وسوسه شده میگه منم میخوام تاتو کنم . پدر شوهرم هم میگه فقط باید با ترانه بری , خیلی راضی هستند همشون . خیلی شیک شده . 

عکسهاش رو برات ایمیل می کنم 

بازم ممنون . 

هر سلام سرآغاز دردناک یک خداحافظی است 
سلام عزیزم. یه خانومی هست کرجی نیست ولی تو کرجم وقت میده و میاد برا کار. کارش فوق العاده ست . بهترین ...

سلام عزیز 

کاشکی اسم صفحه رو می نوشتی با این عکس هیچی معلوم نیست . 

سلام  اسم این تاتو کاری که گفتین فریده خانمه ? باسلیقه هست ? اخلاقش خوبه ? این سالنی که گفت ...

سلام عزیز دل 

بله 

سالن آرایش دختر ایرونی 

سه تا خواهرن , فامیلشون بشارتی . ما بهشون میگیم خواهران بشارتی به شوخی . 

فریبا جون آرایشگره , کار کوپ و رنگ و مش و اینا رو انجام میده , کارش خیلی خوبه منتها کار رنگ و مشش بی نظیره , یعنی بعید می دونم لنگه اش رو پیدا کنی . 

فهیمه جون ناخنکاره , هم خودش کار می کنه هم مرکز کاشت داره . بدون تردید دارم بهت میگم رو دستش تو ایران نیست . فقط یه بار امتحان کنی مثل ماها کفتر جلدشون میشی .

فریده جون کارهای تاتو رو انجام میده . خیلی کارش عالیه . 

من خودم انجام نداده بودم ولی کارهاش رو می دیدم تو سالن .

اما خواهر شوهرم رو دوروز پیش بردم پیشش نمی دونی چقدر عاااالی شده ابروهاش . یعنی حرف نداره ها .