2777
2789
عنوان

عبرت بگیریم خانوما

738 بازدید | 50 پست

این ماجرایی ک میخوام بگم حقیقته و برای فامیلمون اتفاق افتاده.میخوام تعریف کنم ک عبرت بشه واسه خانوما ک ب هر کسی راحت اعتماد نکنیم .ما یه فامیل داریم خانواده ی بزرگ و ثروتمندی هستن.دختر این خانواده ب اسم لیلا خیلی سال پیش با یه پسر زشت ازدواج میکنه و صاحب دوتا پسر میشه.خودش واقعا زیباست.اهل آرایش و تیپ آنچنانی ام نبود.خلاصه یه روز ک پسرشو مهد میبره با یه خانوم ب اسم ساراآشنا میشه ک اونم پسرشو آورده بود مهد.باهم آشنا میشن و کم کم ارتباطات شروع میشه و رفت و آمد خانوادگیشون بیشتر میشه.از این خانوم بگم ک یه پسر داشت وشوهرش معتاد و خودشم اهل آرایشای غلیظ و تیپای آنچنانی بوده.وضع مالی بدی داشتند.اما لیلا و شوهرش از لحاظ مالی سطح بالا بودند.خلاصه اینکه سارا ولیلا خیلی باهم صمیمی میشن و اکثر اوقات باهم وقت میگذرونن.جوریکه یه بار مامانم رفته بود خونه لیلا مدام بهش تذکر میداد بهش ک زیاده روی نکن و وقتی شوهرت خونه اس اجازه نده این خانوم (سارا)راحت بگرده توو خونت.ولیلا گوشش بدهکار نبود‌.چندین ماه بعد لیلا کم کم متوجه میشه ک رابطه ی شوهرس با سارا یه جورایی مشکوک شده.و چند ماه بعد از طریق یکی از فامیلها با مدرک میفهمه بعلههههههه شوهر جونش ب سارا کمک کرده از شوهر معتادش جدا بشه و خودش باهاش بعلهههههه ازدواج کرده.بقیه داستانو دارم مینویسم😥

دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه

بنویس🙂

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهره لیلا واسه سارا یه خونه ی بزرگ یه مغازه ی لوازم آرایشی وماشین آنچنانی میخره .لیلا ک شوهرش مدام زیر نطر میگیره چندبار میره آبروریزی راه میندازه و جلو در خونه سارا ماشین شوهرشو آتیش میزنه.یه روز ک دیگه لیلا میفهمه ک دیگه راهی واسه برگشت همسرش نیس اقدام ب خودسوزی میکنه اما ب کمک دکترا نجات پیدا میکنه هرچند ک درصد سوختگی بالا بوده

دوستای گلم اگه ریزش شدیدِ مو ونازکیِ تارمو وشوره ی سر دارید.اگه دنبالِ رویش مجددِ مو هستید ،میتونم کمکتون کنم.روشم کاملاََ گیاهی هست .ارسالِ روغنِ دست ساز ب همه ی شهرها امکان پذیره.برای خرید تماس بگیرید۰۹۰۱۱۸۵۰۳۲۳.ویا ب آدرسِ اینستام @tare_moye_ba_arzeshمراجعه کنید.مزاحمت پیگیری میشه

حالا اگه قطره چکونی و دوخط دوخط نوشته بود هفتصدنفر ریخته بود توتاپیکش!!!

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

میگم چرا دیگه کاربری که قطعش،کردی نیست ونمیاد😥

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

شوهره لیلا واسه سارا یه خونه ی بزرگ یه مغازه ی لوازم آرایشی وماشین آنچنانی میخره .لیلا ک شوهرش مدام ...

چقدر دیوانه بوده همچبن ادمی ارزش نگهداشتن نداره حتی، فک کنم بیشتر بخاطر ثروتی ک باهم جمع کردن ولی پای سارا ریخت ناراحته

شوهره لیلا واسه سارا یه خونه ی بزرگ یه مغازه ی لوازم آرایشی وماشین آنچنانی میخره .لیلا ک شوهرش مدام ...

وای بخاطر یه پسر زشت کاش این کار رو با خودش نمیکرد 😡

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

سارا خانوم قصه از شوهر خیانتکار لیلا باردار میشه و یکی از بزرگترین مغازه های فروش لوازم آرایشو راه میندازه و با پول مرده حسابی خوش میگذرونه