2777
2789

لباس آماده میکنین؟مثلا بعد عید عروسی داریم از الان لباس مجلسی هاشو دوختم پارچه خریدم مانتو بدوزم یا تابستون رفتیم سفر بکم مانتو واینا خریدم نگه داشتم واسه عید نپوشیدم از الان هر چی بخرم میره واسه عید نمیپوشم مثلا واسه عید فقط یه کیف میخرم کیه شال مجلسی .شال خونه و بیرونی خریدم .شما هم اینطورین یا من مریضم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من برعکسم

نزدیکش خرید میکنم

ذوقم بیشتره اونجوری

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

تو مریضی😂 من خیلی بی اهمیتم نسبت به اینچیزا ،مراسمات هم دقیقه نود میرم خرید ،برامم مهم نیست حتما برا عید لباس بخرم هر وقت نیاز داشته باشم میخرم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂

منم عید کلی عروسی داریم ولی مهم نیس جور شد میخرم جورم نشد دیگ ولش 😂 اخه لباس دارم فقط یبار پوشیدم بعد مراسم دورم بوده اطرافیان ندیدم دیگ

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

تو مریضی😂 من خیلی بی اهمیتم نسبت به اینچیزا ،مراسمات هم دقیقه نود میرم خرید ،برامم مهم نیست حتما بر ...

مثلا. باید تو کمدم چن دست لباس اضافه باشه مانتو شلوار شال لباس عروسی شومیز میگم مثلا ورقه آخر گفتن نشد بدم خرید استرس نکشم

آره اگه موقعیتش پیش بیاد میخرم مثلا پارسال پاییز رفتم مشهد اونجا برای عید دخترم کلی خرید کردم برای خودمم مانتو و کفش گرفتم یا لباس تولد دخترمو از قبل خریده بودم ولی امسال نه جایی رفتم نه پولی فعلا برای خرید عید کنار گذاشتم که بتونم خرید کنم احتمالا بمونه همون اسفند

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

آره اگه موقعیتش پیش بیاد میخرم مثلا پارسال پاییز رفتم مشهد اونجا برای عید دخترم کلی خرید کردم برای خ ...

من عجولم الان لباس نداشته باشم واسه عروسی بعد عید از الان خود خوری میکنم استرس میگیرم