2777
2789
عنوان

برم یا بمونم😞😔

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 39 پست

چرا فکر میکنین درست کردن همه آدم ها وظیفه شماس؟؟ 

اون اول هم اگه خوب بوده، نقش بازی میکرده، بالاخره بعد از یه مدت همه از نقش بازی کردن خسته میشن و میشن خود واقعی شون...

نمیذاره بری جایی؟؟؟ اصلا از کجا میخواد بفهمه؟ خودتون با دستای خودتون لذت جوانی رو میگیری از خودت. دوست پسر رو چه به این غلطا؟ 

شوهر این رفتارها رو داشته باشه قیدش رو میزنن این که دیگه بچه بازیه

بعدم دوست عزیز آدم ۳۶۰ درجه عوض شه میرسه جای اولش. ۱۸۰ درسته

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
گور بابای بضیا ... پیش ب سوی بعدیا 😊

من دیگه نمیتونم وارد رابطه جدید بشم چون از بس همیشه میترسیدم یه کاری کنم شک کنه هنوز ترسش تو وجودمه

زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی                               ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی                             مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود                        که خودت خوب توانی بکنی حال خودت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنها ک خیلییی همشم زیر سر خودشه سر این با همه رابطمو قطع کردم

به نظر من سعی کن یک رابطه جدید رو جایگزین این آقا کنی

ببین کمتر مردی صراحتا میگه  که طرفش را  نمی خواد 

چون اون  هزینه خاصی هم برای این رابطه نمی کنه 

شما داری از عمر و ... هزینه میکنی

چرا فکر میکنین درست کردن همه آدم ها وظیفه شماس؟؟  اون اول هم اگه خوب بوده، نقش بازی میکرده، با ...

😂حالا همون 180. باور کن اینا رو میدونم ولی نمیدونم چیه که منو به این رابطه پایبند کرده

زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی                               ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی                             مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود                        که خودت خوب توانی بکنی حال خودت 

عزیزم وقتشه با عقلت تصمیم بگیری صدای قلبتو ببر 

الان اینکارو نکنی چند سال دیگه ارزو میکنی کاش برگردم به همین روز...

دیگه الان وقتشه چشمامو ببندم وقتی باز کردم تو نیویورک باشم :/ بسع مسخره بازی
من دیگه نمیتونم وارد رابطه جدید بشم چون از بس همیشه میترسیدم یه کاری کنم شک کنه هنوز ترسش تو وجودمه

ی مدت ک بگذره عدی میشه برمیگردی ب زندگیت 

ببین منطقی فکر کن 

اینکه باهم آینده ای دارین یا ن ؟؟؟ 

برا ازدواج میخادت ؟؟؟ 

اگه نه ک خودتو زجر نده و تمومش کن چون تهش جداییه

اگه آره بشین فکر کن ببین میتونی با کسی ک فوقالعاده بد دله ، داره معتاد میشه ، ممکنه بره سمت بقیه دخترا ، رفیق بازه زندگی کنی یا ن 

یعنی اگه اینجا شـارژ و ذغـال قلیـونم بفروشن          من دیگه جایی نمیرم                                          یه پـتو میکشم سرم همین گـوشه میخابم   
به نظر من سعی کن یک رابطه جدید رو جایگزین این آقا کنی ببین کمتر مردی صراحتا میگه  که طرفش را & ...

وای نه اگه تموم بشه حالا حالا ها حوصله رابطع ندارم

😂حالا همون 180. باور کن اینا رو میدونم ولی نمیدونم چیه که منو به این رابطه پایبند کرده

😉

عادت کردی بهش 

همین. 

فکر‌ میکنی باید بسوزی و بسازی. ب خودت بگو ارزش من همینه؟ من همین رفتار رو میخواستم از طرف مقابل؟ 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
عزیز طبیعیه عاشق شدی... باید یه نفر حمایتت کنه تا بتونی ازش جدا شی... یه کم سخته ولی مسلما ارزششو دا ...

کسی نیست ک پشتم باشه

میخوام ولی حس میکنم انقدر به شرایطم عادت کردم که حتی کاتم بکنیم مث قبل نمیشم

همه ی ماها کم یا زیاد شدایط فعلی شما رو تجربه کردیم

و هرچی می گیم بر اساس تجربه هامونه که به قیمت جون به دست اومده

خود من گاهی به گذشته م نگاه که میکنم 

میببنم چققققققدر محکمم

چقدر سفت و سخت بودمو خودم خبر نداشتم

هر بلایی که سرم اومده

اولش فکر می کردم،می میرم،طاقت نمیارم.اما بلا که از سرم گذشته،دیدم،نه

نمردم

و ادامه دادم

محکمتر از قبل

بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم
ی مدت ک بگذره عدی میشه برمیگردی ب زندگیت  ببین منطقی فکر کن  اینکه باهم آینده ای داری ...

مطمئن نیستم خودش که میگه میخوام ولی حس میکنم دروغه