2777
2789
عنوان

برم یا بمونم😞😔

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 39 پست
همه ی ماها کم یا زیاد شدایط فعلی شما رو تجربه کردیم و هرچی می گیم بر اساس تجربه هامونه که به قیمت ج ...

اگه منم اینو از سر بگذرونم دیگه اشتباه نمیکنم

زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی                               ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی                             مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود                        که خودت خوب توانی بکنی حال خودت 
مطمئن نیستم خودش که میگه میخوام ولی حس میکنم دروغه

اصلا بر فرض ک برا ازدواج بخادت 

میتونی با شرایطی ک گفتم کنار بیای و باش بری زیر یسقف؟؟؟؟

یعنی اگه اینجا شـارژ و ذغـال قلیـونم بفروشن          من دیگه جایی نمیرم                                          یه پـتو میکشم سرم همین گـوشه میخابم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به خدا توکل کن. از یه مشاور یا روحانی کمک بگیر

کم کم حس میکنم خدام منو یادش رفته

زندگی حال قشنگیست که عاشق نشوی                               ندهی دل به کسی مست شقایق نشوی                             مست خود باشی و یک عمر به دنبال خود                        که خودت خوب توانی بکنی حال خودت 
اصلا بر فرض ک برا ازدواج بخادت  میتونی با شرایطی ک گفتم کنار بیای و باش بری زیر یسقف؟؟؟؟

معلومه که نه ولی دلم میخاد ارادم قوی شه بذارمش کنار

معلومه که نه ولی دلم میخاد ارادم قوی شه بذارمش کنار

خب خودت جواب خودتو‌ دادی

بشین تصمیم قاطع بگیر ک بذاریش کنار‌

تو همین نی نی سایت چقدر هستن ک‌ زندگیشون سر بددلی شوهرا یا اعتیاد داره میپاشه و پشیمونن ک با عقل انتخاب نکردن 

اراده کن ، تصمیم بگیر ، از همه جا بلاکش کن 

شماره و هرچیم ازش داری پاک کن ، خطتم عوض کن

ایشالا موقعیت های بهتری برات پیدا میشه

یعنی اگه اینجا شـارژ و ذغـال قلیـونم بفروشن          من دیگه جایی نمیرم                                          یه پـتو میکشم سرم همین گـوشه میخابم   
عزیزم بعید میدونم خدا تو رو یادش رفته باشه. تو چی؟

پس چرا کمکم نمیکنه

خب خودت جواب خودتو‌ دادی بشین تصمیم قاطع بگیر ک بذاریش کنار‌ تو همین نی نی سایت چقدر هستن ک‌ زندگی ...

هوف واسم دعا کن

هوف واسم دعا کن

ایشالا موفق میشی 

بعدش ک انجام دادی میفهمی چقد راحت شدی و حس بهتری داری 

منتظر خبرای خوبت هستم