2777
2789
عنوان

رفیق

| مشاهده متن کامل بحث + 955 بازدید | 55 پست

یبار به دوستم گفته بود کاش انقدی که برای دایانا وقت میذاری واسه منم میزاشتی 

دوست منم که سااده اومد گذاشت کف دستم بعد اون ماجرا کلا رابطمون رفته رفته کم شد تاادیگه الان که تقریبا هیچی نیست 

و‌گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی بهمم نگفت نامزد کرده مامانم از رو پروفایل مامانش فهمیده بود 

بهشم تبریک گفتم گفتم فک میکردم بهم میگی اگه خبری باشه گفت به جان شوهرش وقت نداشته من حتی نگفت بهم خواستگار داره در حالی که قبلش همه چیو میگفت 

عقده داشت 😀😀

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
وای دقیقا این اتفاق واسه منم افتاد  یه دوستی داشتم ازم بزرگتره ها ولی خب با هم مسافرت رفته بود ...

😐پس یعنی دوستت به زباله دانِ تاریخ پیوست 

استارتر جان منم یه دوستی دارم از مدرسه باهمیم پونزده ساله من که نامزد کردم مام همینجوری شدیم اونم حس شمارو داشت ولی بخدا نامردی نیست وقتی بحث زندگی مشترک میاد تو عالم دخترونه انگار یه بمب میترکه واقعا دیگه نمیرسه ربطی به تایم نداره به ذهن داره. ذهنش پره گرفتاری و دردسرای خانواده و فامیلای جدیده انقد انرژی ازش میگیرن که دیگه چیزی ازش نمیمونه بدتر از همشم اینه که تا مجردیم فک میکنیم بدون اینکه تجربه کنیم انقدر تو این دنیا دیدیم که همه چیو بلدیم ولی اینطور نیست وقتی میری تو ماجرا میبینی هیچی نمیدونی و همه چی سالهای اول به هم ریخته ست و دیگه یه دختر درک نمیکنه راهکاراش بچگونه ست دوست تو الان یه مرحله از تو جلوه بخدا مام همسنیم ولی تا دو کلام باهاش حرف میزنم کلافه میشم میگم تو هیچ درکی نداری حرفات نپخته ست. حالا من چند وقته زندگیم داره بعد سالها به تعادل میرسه و ایشون نامزد هم نههههه فقط با یکی دوست فابریک شده زنگ میزنه زار میزنه تازه شده چند سال پیش من. دقیقا همون اتفاقا همون مشکلات و....

بعد هم اقایون یه مدلی اند بسیااااااارحسودن هرچیزی که خانومشون برا اون وقت بذاره حساسشون میکنه گاها ممکنه بهش گیر بدن یابینشون تلخ شه

لطفا درخواست دوستی ندید
😐پس یعنی دوستت به زباله دانِ تاریخ پیوست 

بره گمشه نکبت 

خیلی بی حرمتی کرد 

ما ارتباطمون خونوادگی بود از رفاقت بیشتر بود 

طوری شوهرم شوهرم میکنه در حاای که حتی عقدم نیست فک میکنه ما میخوایم از چنگش درش بیاریم 

ذاشتمش کنار 

زیر پستاش کامنت میذاشتم تو تل ۱۰۰۰ بار پیام دادم زنگ زدم انگار غیب شده 

آنلاین میشه ولی انقدر با شعوره پی ویمو سریع پاک میکنه که تیک دوم سین رو نخوره 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
استارتر جان منم یه دوستی دارم از مدرسه باهمیم پونزده ساله من که نامزد کردم مام همینجوری شدیم اونم حس ...

درسته حرفات و قبول دارم اما من همیشه میگم دوست و رفیق جای خود، شوهر هم‌جای خود منکه قرارنیست جای شوهرشو بگیرم 

حالا شاید هم کم کم واسم عادی شه و ناراحتیم از یادم بره اماواقعا درست نیست بعداز این همه سال دوستی این شه اخرش 

اینجوردختراندیدبدیدشوهرن دوست منم همینجوری بودبعدچندسال ازازدواجش دوباره اومدسراغم محلش نذاشتم

دوران نامزدی شیرینه انتظار نداشته باشین مثل قبل باشه

به نام خدا یه پسر خوب👦 با یه دوس دختر خوب تر👧

دوست من بعد ۷ سال زندگی مشترک جدا شد بعد اومد سمت من و بقیه دوستاش روزی یکساعت تماس می گر فت و گریه و .... می خواستم بگم تا حالا من کجا بودم یاد من افتادی ؟!!!

ازدواج موضوع مهمیه ولی هر چیزی سر جاش ادم  دوستهای خوبشو به نظرم باید نگه داره