الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای ده ثانیه بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
بدبختی عمل و هزینه هاش تمومی ندارن هر لیست روز من بدبخت لگن به دستم
شوهرت باید خجالت بکشه دبگه برای عمل مادرش طلاهاتو فروختی هنوزم انتظار داره؟؟!! بابا تو رو خدا انقدر رو ندید به اینا. تموم نمیشه ها!! به طور طبیعی تا ۶۰ سالگی ما اینا زنده ان حداقل. تا اون سنت میخوای کارگری زن غریبه رو بکنی!! اعصاااابم خورد شد به خدا. چه وقیحن مردم
همه پول بذارن پرستار بگیرنین براشون چجوری دختراش دلشون میاد واسه نگهداری مادرشون تقسیم بندی میکنن.ب ...
حالا اینجور دخترا مادراشونم بیشتر حواسشون بهشون هست هی دخترم دخترم میکنن تو این سایت زیاد میبینم عروسا میگن بعد تو سختی عروسا هستن😃😃
ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم اینو خودم گفتم دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)
دامادا گلن ماه چهار تا انسان باشعور خودشون فرار میکنن
پس شماهم زیر بار نرو بگو پرستار بگیرید نهایتا من ی غذا درست کنم
برای ده ثانیه بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
من نمی دونم چه را توخانواده ها دامادها همیشه غریبن زشته چیزی ازدخت خواست به خاطر داماد ولی عروس ها غریبه نیستن به وقت سختیها ولی وقتی خوشی باشه شادی عروس می شه غریبه