2777
2789

این شرایط :

هشت تا بچه داره مادرشوهرم

چهار دختر و چهار پسر

جاریم دوقلو داره و کنار میره میمونه هفت تا بچه مفید

من میگم نفری یک روز در هفته ولی خواهر شوهرام میگن چون من و جاری دیگه بچه نداریم باید حداقل پنج روز در هفته دوتایی باهم کار کنیم اونجا و میگن آخه ما بچه داریم

اینو بگم عمل کمر کرده و کل هزینشو دقیقا شوهر من و جاریم ک بچه نداره پرداخت کردیم(من طلای عروسیمو فروختم 😭)

و این عمل دومشه چهل روز پیش پروتز زانو انجام داده و بیست روز دیگه اون یکی پاشو باید عمل کنه

شما بگید من چیکار کنم؟جای من بودین میرفتین کمک؟ اینم بگم هیچ قدر دانی و تشکری در کار نیست چون اینو وظیفه ما میدونن

تو آن گل مریمِ سپیدی بی تو دلم شوری و امیدی دیگر به دنیا ندارد...🌸💮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا هرجور ک صلاحه تقسیم کنین دیگه

اما شما حتی اگه ی لیوانم جابجا میکنی ب نیت رصای خدا و خصنود کردنش انجام بدع

نه اینکه عروسی و وظیفته

بنطرم با خدا طرف حسابی

اونوقت خدا ب بهترین شکل جواب خوبیتو میده گلم

اونوقت اینجا همه میگن دختر خوبه دخترا حتی از نگهداری مامانشونم شونه خالی کردن🙄🙄

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
😳 وظيفه دختراشه نه شما

چجوری محترمانه اینو بگم ؟ چون خواهراش ب شوهرم میگن زنت .... و دعوا پیش میاد

نه اصلا نمیدم. آخه چرا باید بری مادر کس دیگه ای رو نگه داری. در عین حال که میگم از نظر مالی از شوهر به مادر و پدرش کمک میکنه و حتی توی کمک زیاده روی میکنه به همسرش ربطی نداره اینجا هم میگم به همسرش هیییچ ربطی نداره بره زیر مادره رو تمیز کنه!! بگو روزایی که نوبت شوهرته یا خودش بره یا کارگر بگیره.

حالا هرجور ک صلاحه تقسیم کنین دیگه اما شما حتی اگه ی لیوانم جابجا میکنی ب نیت رصای خدا و خصنود کردن ...

درسته ولی منم رحم عمل کردم ولی حتی مادرشوهرم باهام تماس نگرفت حالمو بپرسه

فک کنم خدا هم راضی نیست

نمیدونم واقعا کار درست چیه دختراشون  اگه شوهراشون عذابشون نمیدن  مخالفت نمیکنند بچه رو نباید بهونه کنند بیان مادرشونو نگه دارن حداقل ب اندازه ی همه 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
چجوری محترمانه اینو بگم ؟ چون خواهراش ب شوهرم میگن زنت .... و دعوا پیش میاد

بگو شماکه دخترشی دلت نمیسوزه یه روز بیای کمکش از عروس چه توقعی داری. زندگیش ول کنه بیاد به مادرشوهرش رسیدگی کنه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧