2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدانکنه من عاشق بچه ام 😢😢😢😢😢

به حرفش گوش نده!

نذار بلایی که سر خیلیا از جمله خواهرم و 2 تا از دوستام اومده سرت بیاد!

پیشگیری نکن... بچه خودش روزی میاره.

ما وقتی بچه نداشتیم، شرایط مالیمون خیلی وحشتناک بود... بعد تولد هرکدوم از بچه هامون کلی رزق مادی و معنوی نصیبمون شده .

نعوذبالله مگه خدا دروغگوئه که به کلامش اعتماد نداریم؟!

به حرفش گوش نده! نذار بلایی که سر خیلیا از جمله خواهرم و 2 تا از دوستام اومده سرت بیاد! پیشگ ...

دقیقا ماهم اوضاع مالیمون از وقتی پسرم اومد تو شکمم ازین رو به اونرو شد شکر خدا

به حرفش گوش نده! نذار بلایی که سر خیلیا از جمله خواهرم و 2 تا از دوستام اومده سرت بیاد! پیشگ ...

اره بحدامنم خ دوستدارم بچه دارشم چون ازخانوادم دورم شهرغریبم .طبیعی پیشگیری میکنه دست من نیست که مثلا الکی بگم قرص میخورم 

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
خودت راضی ای؟ نمیترسی؟

اره دوست دارم

چون دخترم واقعا تنهاست

وقتی میبنم خودم و خواهرم چقدر دلسوز هم هستیم دوست دارم دخترمم خواهر یا برادر داشته باشه

به امید خدا اگه بشه تا بچه به دنیا بیاد دخترم ۳سال و نیمشه بعدم دخترا واقعا عاقلن

شاید اگه بچه اولم پسر بود به بچه دوم فکر نمیکردم چون ماشاالله پسرا شیطونن

خدایا شکرت که هستی
میترسم از پسش برنیام

اگه میترسی سخته برات یواشکی جلوگیری کن 😍

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
اره دوست دارم چون دخترم واقعا تنهاست وقتی میبنم خودم و خواهرم چقدر دلسوز هم هستیم دوست دارم دخترمم ...

اره پسر من شیطونه ماشاالله ولی خیلی خیلی تنهاس دلم میسوزه براش

خودت راضی ای؟ نمیترسی؟

شما میترسی؟! 

منم پسرم خیییییییلی وحشتناک بود... از کولیک و شب نخوابی و زدن و شکستن و ریختن و جیغ و داد و بهونه و قلدری و... همه جوره کشیدم! و آزادش گذاشتم که تخلیه شه.

اینقدر از پسرم زجر کشیده بودم که میترسیدم... ولی با یقین کامل اقدام کردم...

ایام بارداری هر مراسم مذهبی میرفتم زااااار میزدم که خدایا خودت کمکم کن...

خودت میدونی من سختمه... فقط به خاطر اعتماد به خودت و توصیه خودت زیر بارش رفتم...

ایام محرم میرفتم تو هیئت نااااله میزدم که خودتون کمک کنید.

شاید باورت نشه! 1 ساله که دخترم به دنیا اومده، حتی 1 لحظه اذیت نشدم ... حتی 1 لحظه!..

برعکس... هرشب من و پدرش از دلبری هاش تا مرز سکته و خودزنی میریم و واقعا فشارمون می افته از بس از درونمون عشق می جوشه...

این حرف ما نیست... همه همین احساسو بهش دارن... و واقعا همه پیزش واسمون جذابه! حتی گریه هاش!

و می میریم واسه همه رفتاراش... اونقدری که بارها من و شوهرم میگیم خدایا، چی میشد این دختر 3 قل دیگه داشت؟!

عزیزم... ما هیچ کاره ایم...  از خدا بخواه... همه چی تموم بخواه...

خوشگل و دلبر و ناز و صالحشو بخواه... بهت میدن...

اره پسر من شیطونه ماشاالله ولی خیلی خیلی تنهاس دلم میسوزه براش

منم دلم برای دخترم میسوزه البته هرکس میرسه میگه اگه ما بچمون به اندازه دختر تو اروم بود چندتا تا حالا اورده بودیم

خدایا شکرت که هستی