2777
2789
شما میترسی؟!  منم پسرم خیییییییلی وحشتناک بود... از کولیک و شب نخوابی و زدن و شکستن و ریختن ...

منم سره پسرم خیلی خیلی خیلی اذیت شدم

همین توصیفایی که از پسرت کردی به اضافه سینه نگرفتن شیرخشکی شدن بعد شیرخشکم نخوردن و بعدشم بدغذاییه شدیییید بخاطر همین میترسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من عاشقه دخترم...یه دختر سالم و ناز و تپل مپل 😍😍😍😍

پس رازیانه بخر و آسیاب کن... هر روز به جز ایام پریود... بازم میگم به جز ایام پریود... هر روز دمنوش رازیانه بخور.

قبل و بعد اقدام هم ماست و شیر بخور... شوری جاتم نخور 

به همسرتم موز و زعفرون و ... نده!

ماهم 7-8ملیون بدهی داریم که تا عید باید بدیم ان شاالله

به امید خدا

ما بدهی ۴ تومن به مادرشوهر داریم اونم ببینه داریم بچه دار میشیم نمیگیرش شایدم کلا دیگه نگرفتش

خدایا شکرت که هستی
اره بحدامنم خ دوستدارم بچه دارشم چون ازخانوادم دورم شهرغریبم .طبیعی پیشگیری میکنه دست من نیست که مثل ...

مردا با غر و داد و بیداد و قهر به چیزی راضی نمیشن.

براشون منطق بیار...

ببرش یه مرکز نازایی... بگو بره یه نسخه!!! فقط یه نسخه ساده ی ناباروری رو قیمت بگیره ببینه چنده؟!

بهش بگو هرچی پول جمع کنی، تو مراکز ناباروری میذاری... کلی هم استرس میکشی... اونم بگیره یا نه!!!

نمیدونم چن ساله ازدواج کردید... ولی اگه 2 سال از ازدواجتون گذشته بی خیالش نشو 

ریختن منی خارج از رحم، رحم رو سرد و خشک میکنه و به مرور باعث چسبندگی رحم و لوله ها میشه .

درمان نازایی زن هو خیلی سخت و زمان بره 

شما میترسی؟!  منم پسرم خیییییییلی وحشتناک بود... از کولیک و شب نخوابی و زدن و شکستن و ریختن ...

میگن ادم از هرچیزی دوست داره داشته باشه من دخترم دارم دوست دارم پسرم داشته باشم اما بازم میگم دخترم خواهر نداشته باشه بازم تنهاست اخه خواهر نعمت بزرگیه

البته اول از هرچیز سالم و صالح باشه

و اینکه شوهرم پسر دوست نداره

خدایا شکرت که هستی

به نظر من اقدام کن 

من وقتی بچه اولم به دنیا اومد خیلی اذیتم میکرد و سزارینی هم بودم و گفتم دیگه تا ده سال بچه نمی خوام و iud گذاشتم. 

بعد خدا خواسته باردار شدم، وقتی پسر دومم دنیا اومد، اولیم دو سال و هفده روزش بود... با هم بزرگ شدن و همبازی همن سختی هاش سریع میگذره 

الان سه تا بچه دارم، شوهرم خیلی بچه دوسته 

من تو زندگیم بچه ها مانع پیشرفتم نبودن و با وجود اونا ادامه تحصیل هم دادم و...کلا در کنار سختی هاش خوش میگذره 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ماله ما میگیرن در هر شرایطی شاید دیرتر بگیرن ولی میگیرن

نه ماله ما خودیه امکان اینکه نگیره زیاده باتری ماشینمونم ک خراب شد مادرشوهرم پولش رو داد و گفت برای خودتون من برای کی پس انداز میکنم خب؟؟

این ۴تومنم تا برادرشوهرم زن نگیره نمیخواد اونم با اینکه ۲۹ رو تموم کرده فعلا ابداا قصد ازدواج نداره

خدایا شکرت که هستی
الانم دوست دارم بچه دوم ولی میترسم نتونم

ما کاره ای نیستیم...

از خدا و اهل بیت کمک بگیر... 

منم تو این شهر کسی رو ندارم... هیچکس

همسرم از صبح میرن تا 7-6 شب...

ولی توکل و توسلاتم جواب داده و دختری نصیبم شده که هم داره عاطفه رو به پسرم یاد میده... هم لحظه لحظه ای که باهاش داریم لبریز از عشقه...

حتی وقتی نصف شب اووووج خستگی بیدارم میکنه و شیر میخوره، از درون میمیرم براش... احساس میکنم دارم از هم میپاشم از عشقش...

هییییچ وقت هیییچ احساس آزار و خستگی ازش نداشتم.

پدرشم همینطوره..  و همیشه میگه خوش یه حالت ... آرزوم اینه یه شب تا صبح تو بغلم بخوابه...

از خدا بخواه...  گر گدا کاهل بود ، ... ، تقصیر صاحب خانه نیست...

به نظر من اقدام کن  من وقتی بچه اولم به دنیا اومد خیلی اذیتم میکرد و سزارینی هم بودم و گفتم دی ...

دقیقا همینه...

شور و نشاط و معصومیتی که با بچه ها تو خونه میاد، با هیچی قابل قیاس نیست.  

منم اولی رو سز شدم... و خیلی سخت بود... دومی رو تحت نظر بودم و خداروشکر طبیعی زایمان کردم.

یه سؤال! Iud سخته؟! حین رابطه درد ایجاد میکنه؟