2777
2789
میگه خودخواه نباش به فکره پسرمون باش که تنهاس همبازی نداره

بگو خودخواه نباش عمل کن پسرمون همبازی جور بشه براش.

تمام کارهای پسرتم بسپار بهش ببین دو روز دووم میاره!!! 

زن ماشین جوجه کشی و خدمتکار نیست. هر چقدر به خودت بها بدی دیگران هم همونقدر بها میدن و خوبی زیاد وظیفه میشه.

حضرت علی ع می فرمایند: وقتی همه از شما راضی هستند، بدونید که شما منافقید 🍃 

شوهرمن بچه اولم راضی نمیشه بیاریم میگه تواین اوضاع اقتصادی ومملکت یکی روبیاریم بدبخت بشه چیع که تودلت میخواد مادربشی 😢😢😢😢

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یواشکی بخور ،مجبور نیستی که بگی,چند سالته ؟شرلیط بچه دوم (,مالی و اخلاق  شوهر)رو داری؟

25سالمه مالی و اخلاقی اره ولی خودم خیلی خستم دوست دارم چندسال استراحت کنم

قرصارو از پنجره انداخت بیرون همشم چشمش به منه که قرصی چیزی نخورم یوقت

منم پسرم 21 ماهه بود که دومی رو باردار شدم. فاصله شون 2/5 ساله و خیلی راضی ام. پسرم بعد تولد ...

میترسم پسرم حسودی کنه بهش خیلی حساسه اصلا نمیزاره یه بچه دیگه رو بغل بگیرم

25سالمه مالی و اخلاقی اره ولی خودم خیلی خستم دوست دارم چندسال استراحت کنم قرصارو از پنجره انداخت بی ...

یه مدت یواشکی بخور تا از لحاظ روحی و بدنی واسه دومی آماده بشی مثلاً شش ماه یا یک سال بعد اقدام کن،

25سالمه مالی و اخلاقی اره ولی خودم خیلی خستم دوست دارم چندسال استراحت کنم قرصارو از پنجره انداخت بی ...

چه دیکتاتوره

یه مدت بده بچه داری کنه، توام کاری نکن، ببین میتونه از پسش بربیاد

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
شوهرمن بچه اولم راضی نمیشه بیاریم میگه تواین اوضاع اقتصادی ومملکت یکی روبیاریم بدبخت بشه چیع که تودل ...

شوهرت با این ناشکری، یه روزی همه دار و ندارشو خرج نازایی میکنه.  

ولی اون وقت نمیگه که من نخواستم و باعث نازاییت شدم!!! 

میگه تو نازایی!!! دارم خرجت میکنم!!!

به حرفش گوش نده.... 

اون روزی که نازا شدی خونواده ش و خودش بهت طعنه و زخم زبون زدن، دیگه کسی رو نداری!!! 

ناهار و شامم درست نکن، خونه رو تمیز نکن

قشنگ بگو یا بچه یا کار خونه

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
شوهرت با این ناشکری، یه روزی همه دار و ندارشو خرج نازایی میکنه.     ولی اون وقت نمیگه ...

خدانکنه من عاشق بچه ام 😢😢😢😢😢

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
میترسم پسرم حسودی کنه بهش خیلی حساسه اصلا نمیزاره یه بچه دیگه رو بغل بگیرم

تو این سن طبیعیه... وقتی دنیا بیاد خیلی خوب میشن.

منم وقتی باردار شدم همه ملامتم کردن! که اگه مثل پسرت بیقرار و شیطون شد میخوای چیکار کنی!؟

ولی خداروشکر اینقققدر دخترم جذاب و دلبر و نازه که همه... از غریبه و فامیل و آشنا می میرن براش...

خونواده هامونم دلشون واسش غنج میره... و می بینن که رفتار پسرم چقدر بهتر شده