2777
2789
عنوان

دزدی؟تن فروشی؟گدایی؟مرگ فرزند از بی پولی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم،میخوام ببینم آدمهایی که به این کارها میدن،ممکنه چه شرایطی رو داشته باشند

مطمئن باش هر کسی خودش راهش رو انتخاب میکنه .کم نیستن افرادی که تو خانواده های بسیار مشکل دار معتاد بی پول بزرگ شدن و رشد اجتماعی داشتن شخص مهمی شدن.رقیقا نقطه مقابل ش هم وجود داره که میشه این مثال هایی که شما گفتی .‌‌.پس خود آدم تعیین میکنه چه کار کنه با سرنوشتش

شوهرم کارمنده روزی۸۰بهش میدن😂😂😂😂

والا منم مغازه دارم روزی ۳۰ ۴۰ بیشتر کاسب نیستم برم یه شهر منو نمیشناسن بشینم سر بازار تا شب کلی کاسبم دردسری هم نداره زحمتی هم نداره در مغازه جدم دراومد

بچه های مریض هم بهزیستی حقوق بهشون زیر نظر بهزیستی هستن همه چیشون مجانیه

کی همچین حرفی زده گلم

بچه منم معلولیت شدید داره و تحت پوشش بهزیستی هست اما نه تنها هیچیش مجانی نیست بلکه همون مستمری هم بهش ندادن تا حالا

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
نه،شرایط اینقدر بحرانی هستش که خیلی فوری،به پول زیاد نیاز داره.وگرنه بچه ی بیمارش،میمیره

تو هر بیمارستان دولتی در هر شهری مددکاری هست و خیلی خوب حمایت میکنه.نگران نباش

والا منم مغازه دارم روزی ۳۰ ۴۰ بیشتر کاسب نیستم برم یه شهر منو نمیشناسن بشینم سر بازار تا شب کلی کاس ...

فکربدی نیس منم اینجوربکنم کمک خرج خونواده بشم 😂😂😂

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞
نه،شرایط اینقدر بحرانی هستش که خیلی فوری،به پول زیاد نیاز داره.وگرنه بچه ی بیمارش،میمیره

بمیره . آینده ای نداره که بچه ای که مامانش یکی از گزینه هاش فاحشگیه . من باشم اول بچهه بعد خودمو میکشم 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
من سال هاست با اینجور آدم ها کار می کنم. راه دیگه ای ندارن متاسفانه و گاهی همه ش رو با هم انجام می د ...

😢😢😢😢😢😢😢

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
کی همچین حرفی زده گلم بچه منم معلولیت شدید داره و تحت پوشش بهزیستی هست اما نه تنها هیچیش مجانی نیست ...

والا دوستم بچش مریض بود زیر نظر بهزیستی بود میدونم کمکشون میکردن ولی جزییات نمیپرسیدم گفتم ناراحت میشه