همینجوری فکرم مشغول این موضوع شده:به نظر شماها، کدوم یکی از این کارها،بدتره؟ اگه ما باشیم،کدومشو انجام میدیم؟ زنی که به شدت فقیر ه،هیچ چیز قابل فروختنی نداره، در اوج ناچاری،با وجود یک فرزند بیمار،کدومشو انتخاب بکنه بهتره؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم،میخوام ببینم آدمهایی که به این کارها میدن،ممکنه چه شرایطی رو داشته باشند
مطمئن باش هر کسی خودش راهش رو انتخاب میکنه .کم نیستن افرادی که تو خانواده های بسیار مشکل دار معتاد بی پول بزرگ شدن و رشد اجتماعی داشتن شخص مهمی شدن.رقیقا نقطه مقابل ش هم وجود داره که میشه این مثال هایی که شما گفتی ..پس خود آدم تعیین میکنه چه کار کنه با سرنوشتش
والا منم مغازه دارم روزی ۳۰ ۴۰ بیشتر کاسب نیستم برم یه شهر منو نمیشناسن بشینم سر بازار تا شب کلی کاسبم دردسری هم نداره زحمتی هم نداره در مغازه جدم دراومد