2777
2789
عنوان

دزدی؟تن فروشی؟گدایی؟مرگ فرزند از بی پولی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 88 پست

یه تعدادیتونو توی تاپیکای سقط دیدم که با وحشت تمام میگین سقط، قتله، بچه برکت میاره و...، تعجبه که حالا میگین خودشو وبچشو بکشه؟؟ 😨 میگین مرگ بهتره؟ پس چرا اون موقع سنگ برکت به سینه میزنین؟ این مادر همون کوقع از ترس گناه سقط نکرده و به برکت  فکر کرده، الانم باید جگرگوششو حفظ کنه

دقیقا سوال منم همینه. که تو اون بدترین لحظه ای که ممکنه یه مادر تجربه کنه،برای نجات بچه ش ممکنه کدوم ...

اصلا تن فروشی تو این گزینه ها جا نمیشه

کثیف ترین کاره

هیچ آدمی بخاطر فقر و بدبختی این راه رو انتخاب نمیکنه

مگر اینکه ذاتش خراب باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم همین شرایط رو دارم یه بچه مریض دارم و یه بچه کوچیک و یه شوهر با درآمد خیلی کم اما نه فکر ...

برات دعا میکنم که در زندگیت،گشایشی به دست بیاد. شرمنده ام که بیشتر از این،از دستم بر نمیاد

برات دعا میکنم که در زندگیت،گشایشی به دست بیاد. شرمنده ام که بیشتر از این،از دستم بر نمیاد

عزیزمی ممنونم ازت گلم

بهترین کار واسه من دعا کردنه 

دشمنت شرمنده باشه ممنون از محبتت 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بله خیلی نزدیک هستن. و خیلی زیاد هستن. اما دیده نمی شن. طرد شدن. دور شدن. و متاسفانه ماها هم که دستمون به دهنمون می رسه نه تنها کمکی نمی کنیم که حتی درکی هم از قضیه نداریم. بهزیستی و شهرداری الان حقوق کارمنداشون رو به زور می دن. مدت ها سنوات و مزایا بدهکارن. کلی تعدیل نیرو کردن این سال ها. فکر می کنید چقدر دارن به کسانی که تحت پوشش هستن کمک کنن؟ سقف خیلی از کمک ها به ازای هر نفر ماهیانه 50 هزارتومنه. کمیته امداد هم کمک های 70 تا 130 تومنی داره. آدم لازم نیست خیر باشه و دستگیری کنه و حتما یه تکونی به خودش بده. نه بچسبیم به زندگیمون و به بقیه هم فکر نکنیم. ولی اینقدر راحت نظر ندیم درباره دیگران. وقتی یک لحظه تجربه نکردیم که چه رنجی می کشن هر روز. 

«مگه زوره؟ به خدا هیچکی به تاریکیِ شب تن نمی‌ده؛موشِ کورم که می‌گن دشمنِ نوره، به تیغِ تاریکی گردن نمی‌ده!»
بله خیلی نزدیک هستن. و خیلی زیاد هستن. اما دیده نمی شن. طرد شدن. دور شدن. و متاسفانه ماها هم که دستم ...

دیده نمیشن،چون ما نمیخوایم ببینیمشون. کسی که کوره،ممکنه بینا بشه،اما کسی که نمیخواد ببینه... حتی نگرانیم با فکر کردن به زندگیشون،یه وقت  مشکلاتشون به ما سرایت کنه. پس جشممون رو میبندیم و  زیر لب خدا رو شکر میکنیم که خونواده خودمون سالمه و از این چیزها،دوره.

میتونم درک کنم که مادر این خونواده،چرا ممکنه به تن فروشی رو بیاره.به نظر من،شاید تو این شرایط،تن فروشی ،شرافتمندانه ترین کاری باشه که ممکنه یه مادر انجام بده. به قول دوستمون تو همین تامیک،لااقل از جسم و آبروی خودش مایه میذاره،نه از مال و اموال دیگران

دیده نمیشن،چون ما نمیخوایم ببینیمشون. کسی که کوره،ممکنه بینا بشه،اما کسی که نمیخواد ببینه... حتی نگر ...

بله نارگیل جون. درست می گین. به نظر ما کسی که نداره مستحق مرگه. یعنی چون دستش خالیه باید بمیره. ولی آدم ها دوست دارن زندگی کنن. تقصیر شرایطی هست که آدم هارو وادار به این کارها می کنه. هیچکس دوست نداره از تنش مایه بذاره برای معیشت. یا دست جلوی کسی دراز کنه. حرف از رفاه نمی زنم. حرف از حداقل های معیشتی هست. خنده داره که حرف از ایستاده مردن بزنیم. مگه جبهه جنگه یا دفاع از آرمان ها است که مرگ در راهش افتخارآمیز باشه؟ مرگ به خاطر رهایی از استیصال و فقر، غرورآمیز نیست. فقط و فقط لکه ی ننگه به دامن کسی که این وضعیت معیشتی رو رقم زده. 

«مگه زوره؟ به خدا هیچکی به تاریکیِ شب تن نمی‌ده؛موشِ کورم که می‌گن دشمنِ نوره، به تیغِ تاریکی گردن نمی‌ده!»
بله نارگیل جون. درست می گین. به نظر ما کسی که نداره مستحق مرگه. یعنی چون دستش خالیه باید بمیره. ولی ...

واقعا نمیدونم اگه تو این شرایط قرار بگیرم،چه انتخابی میکنم.مطمینم که مرگ و خودکشی رو انتخاب نمیکنم. چون جراتشو ندارم.جرات دیدن درد و بیماری و مرگ فرزندم رو هم ندارم.

واقعا نمیدونم اگه تو این شرایط قرار بگیرم،چه انتخابی میکنم.مطمینم که مرگ و خودکشی رو انتخاب نمیکنم. ...

شما زن شجاع و صادقی هستید. 

شما زن شجاع و صادقی هستید. 

بانو افرا،بچه هایی که تو بهزیستی بزرگ میشن و والدین یا فامیل ای ندارند،بعد از بزرگ شدن،چی میشن؟  احتمالا بعضیها شاغل میشن و درآمد پیدا میکنند و مستقل میشن. اما فکر نکنم هما اینقدر خوش شانس و توانا باشند. مثلا دختر بیست و پنج ساله ای که تو بهزیستی بزرگ شده ،الان  وضعیتش چی میشه؟

خیلی هاشون بعد از 18 سالگی مستقل می شن و تو خونه هایی که بهزیستی براشون به صورت جمعی میگیره زندگی می کنن. خیلی ها دانشگاه می رن. خیلی ها هم می رن دنبال کار. اما به هرحال با این طرز فکر جامعه ما، همیشه یه داغی رو پیشونیشون هست که زندگی رو واقعا سخت می کنه. ازدواج رو سخت تر. کلا برخلاف ادعاها و توهماتی که ما داریم به عنوان ایرانی و مسلمان و حتی آدمیزاد، آدم های روادار و مهربونی نیستیم. این بچه ها خیلی تجربه های بدی می کنن تو زندگی به خاطر نداشتن پدر مادر. یعنی چیزی که انتخاب خودشون نبوده. 

این بچه ها،بعد از ۱۸ سالگی،از طرف بهزیستی کمک مالی برای گذران زندگی ،یا توصیه نامه ای برای احراز یک شغل، دریافت میکنند؟

من هم موافقم که  کاملا برعکس توهماتی که داریم،اصلا مردمان مهربان و اهل تعاملی نیستیم.حتی به شدت نژاد پرست هستیم.و با این طرز فکر گل و بلبل ای که داریم،وای به روزی که کسی از ما مردمان،دچار مشکلی بشه،پدر و مادرشو از دست بده،حتی مشکل جسمی پیدا کنه و دچار معلولیتی بشه،که دیگه واویلا.

البته همه اونایی که کار میکنن به نوعی دارن تن فروشی میکنن اونی هم که گدایی میکنه داره روح و روانشو م ...

هر کی کار میکنه تن فروشه؟؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔خانم های شاغل بسه دیکه تن فروشی نکنین