آجی مدیر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 1444 عنوان در چه حالی هستید (مشغول چه کاری هستید ) | مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 69 پست خدا جونم شکرت 😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد 1397/07/26 | 22:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آجی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 1444 من کربلام الان توهتل دراز کشیدم خوش به حالت عزیزم محتاج دعاتم دعا کن حاجت روا شم خدا جونم شکرت 😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد
آجی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 1444 نه والاغرریبم توشهرررر هی روزگار غریب😔😔 کسی از اقوام .شوهر هم نیست خدا جونم شکرت 😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد
شمدون عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1067 خوش به حالت عزیزم محتاج دعاتم دعا کن حاجت روا شم انشاالله عزیزم به حق امام حسین حاجت رواشی من ساعت ۱۲ میرم حرم دعات میکنم عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
شمدون عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1067 کوجایی مگه،؟ کربلا دیگه عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
آجی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 1444 انشاالله عزیزم به حق امام حسین حاجت رواشی من ساعت ۱۲ میرم حرم دعات میکنم فدات عزیزم .مرسی .انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده .دلمو شاد کردی عزیزم خدا جونم شکرت 😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد
benjamini عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 8399 انشاالله عزیزم به حق امام حسین حاجت رواشی من ساعت ۱۲ میرم حرم دعات میکنم عزیزم التماس دعا منم دعا کن
شمدون عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1067 فدات عزیزم .مرسی .انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده .دلمو شاد کردی عزیزم خواهش گلم عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
شمدون عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1067 عزیزم التماس دعا منم دعا کن چشم عزیزم حتما عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
آجی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 1444 خواهش گلم شفای شوهرم . سلامتی عزیزانم خدا جونم شکرت 😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد
شمدون عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1067 شفای شوهرم . سلامتی عزیزانم حتما میگم به امام حسین انشاالله خودش حاجت رواتون کنه عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰
آجی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/26 تعداد پست: 1444 مرسی عزیزم دعا کن چشمای پسرم خوب شه💖 انشالله به حق امام حسین خدا جونم شکرت 😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد
شمدون عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 1067 مرسی عزیزم دعا کن چشمای پسرم خوب شه💖 باشه عزیزم انشاالله به روی چشم عزیزم عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲ ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰