2777
2789

مشهدی ام.جاتون خالی حاضر شدیم بریم حرم.نایب الزیارتون هستم اگه لایق باشم

😇😇😇اندوه من این است که در عصر حواشی...‌.‌‌‌‌‌‌..........یک لحظه به فکر من بیچاره نباشی😇😇😇
انشاالله عزیزم به حق امام حسین حاجت رواشی من ساعت ۱۲ میرم حرم دعات میکنم

میشه منم دعا کنی .دعا کن امسال شوهرم کشاورزیشسود خوبی بیاره در حدی که تو باورمون نگنجه تن خودم و بچه هام و شوهرمم سالم باشه .تو رو خدا ویژه دعا کن

اگر صدبار میمردم بازم.تورو میدیدم عاشق میشدم.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه منم دعا کنی .دعا کن امسال شوهرم کشاورزیشسود خوبی بیاره در حدی که تو باورمون نگنجه تن خودم و بچه ...

حتما عزیزم حتما شما را دعا میکنم کشاورزی خیلی کار سختیه انشاالله رزق وروزیتون پراز روزی وبرکت باشه به حق امام حسین

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

عزیزم منم دعا کن .حاجت روا شم 

خدا جونم شکرت  😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد 
حتما عزیزم حتما شما را دعا میکنم کشاورزی خیلی کار سختیه انشاالله رزق وروزیتون پراز روزی وبرکت باشه ب ...

ممنون گلم اره وافعا خییییلی استرس زاس و سخت.انشالله هر چی از امام حسین میخوای بهت بده

ممنون گلم اره وافعا خییییلی استرس زاس و سخت.انشالله هر چی از امام حسین میخوای بهت بده

ممنون عزیزم

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

منم دعا کن بگو بطلبه چند روز دیگه بیام حرفشو شوهرم زده نذر کردیم کارمون خوب پیش بره مادرشوهرمو به خرج خودمون ببریم مشهد انشالله .

هیچی عزیزم من منحرفم ببخشید😂😂😂

وای خدا😂

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱