2777
2789
عنوان

خب من دوست دارم اینجوری باشم...

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 30 پست
مماخ دارم ممااااااخ😔

باورت میشه من ابتدا به ساکن با ظاهرم هیچ مشکلی ندارم؟وقتی دچار مشکل میشم که با کسی یا کسایی در ارتباط باشم.حس بی ارزش بودن شدیییییییید که واقعا حالمو به هم میزنه

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚
عزیزم بهتر نیست بری پیش روانشناس؟؟؟شاید مشکل جدیتر از این حرفا باشه.بعدشم وقتی از هیچکس انتظار نداشت ...

ممنون عزیزم

منظورت از انتظار چیه؟مورد قبول واقع شدن یا خلا دوست داشته شدن بزرگترین مشکلمه،حس اینکه ارزشمند نیستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشکل دارم یا حرفام واقعیته؟میخوام حالم خوب بشه باید برم پیش روان شتاس؟بگم اعتماد بنفسم کمه؟ من چن ...

حرفت درسته .جامعه به یه سمتی میره که واسه زیبایی باید حتما تعریفی داشته باشه .همه لاغر، همه قدبلند ، همه عملی ...

خیلی اشتباهاه که بیشتر هم زنارو هدف میگیره .دنیای امروز به تفاوتها احترام نمیزاره .

عزیزم تمام زنان دنیا حق دارن بدنشون رو دوست داشته باشن و اگر از شرایطشون راضی هستن، دست به هیچ عمل جراحی و غیره ای نزنن 

در وهله ی اول ما باید خودمونو دوست داشته باشیم و در این صورت دیگران هم ما رو میپذیرن و علاقه نشون میدن 

همه ی ما حق داریم خودمون رو با تمام نقص ها و ضعف هامون دوست داشته باشیم

با تمام سلولیت هامون، با تمام افتادگی های بدنیمون، با تمام برآمدگی های نازیبامون....

ما انسانیم نه یک عروسک که بخوایم برای جلب رضایت یک جنس مخالف، روان خودمون رو نابود کنیم

ممکن است که من منکر چیزی باشم؛ ولی لزومی نمی بینم که آن را به لجن بکشم یا حق اعتقاد به آن را از دیگران سلب کنم. (کالیگولا - آلبر کامو)
پیش آقایون حس بدی داری؟😒😒مگه کی ان

دقیقا مشکل همینجاست.حالم ازین حسن به هم میخوره اما نمیتونم ماوقفش کنم.البته منظورم خواستگاره

دلم میخواد این حس چندش رو از بین ببرم من ارزشمندم اینو باید بپذیرم اما😑

خب باش چه ربطی داره ، دلیلی نداره به خاطر فاکتورهای نامتعارف جامعه خودآزاری کنی ، هر جوری که دوست دا ...

من یقین دارم مشکل دارم😑از نظر روحی😭😭😭نمیدونم باید چیکار کنم 

مگه وزن تون چقد؟ قدتون ؟ 

نه گفتم که از نظر روحی مشکل دارم

قدم ۱۶۰ وزنم بین نیمه دوم شصت تا نیمه اول هفتاد کیلو (در حد دو سه کیلو)در نوسانه!من ظاهرمو دوست دارم😢

نه گفتم که از نظر روحی مشکل دارم قدم ۱۶۰ وزنم بین نیمه دوم شصت تا نیمه اول هفتاد کیلو (در حد دو سه ...

خب همین که خودت رو دوست داری کافیه ، به نظرم شما از عدم اعتماد به نفس رنج می برید و در ظاهرتون خودش رو نشون میده 

خب همین که خودت رو دوست داری کافیه ، به نظرم شما از عدم اعتماد به نفس رنج می برید و در ظاهرتون خودش ...

چی بگم...سردرگمم واقعا دنبال راهی هستم که این حس رو از بین ببرم

عزیزم ممنون بابت وقتی که میزاری از  خدا برات روزهای خوب میخوام