2777
2789
عنوان

خب من دوست دارم اینجوری باشم...

358 بازدید | 30 پست

من قبلا خیییلی چاق بودم..الان لاغر شدم اما بدنم خب یه خرده شل شده و ترک پوست زیادی هم دارم...البته ورزش میکنم...

من دلم میخواد همینجوری بمونم خب...دوست ندارم عمل کنم دوست ندارم هزار و یک بلا سر خودم بیارم خب کامل نیستم که نیستم...چرا الان جامعه اینجوری شده که همه باید مانکن بشن وگرنه طرد میشن؟ من دوست دارم خود طبیعیم باشم با وجود تمام نقاط منفی و مثبتم..چرا حس بی ارزش بودن بهم دست داده پس؟مگه چی میشه همینجوری ادم از زندگیش لذت ببره؟فقط با خانوادم راحتم پیش بقیه خصوصا آقایون یه جورایی حس بد بی ارزشی دارم.شما اینطور نیستید؟من دلم میخواد همینجوری بمونم و از زندگی لذت ببرم

البته بگنا کسی مسخرم نمیکنه ولی حس بدی دارم

هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚

بنظرم خود درگیری گرفتی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهتره این سوالارو از خودت بپرسی

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

تا وقتی خانوما فقط خودشونو یه موجود برای مردا ببینن همین میشه

طرف میره هزار قلم به خودش میرسه چون شوهرش پوس پسرش...  خوشش بیاد ولش نکنه

حموم میره بهترین عطر و میزنه بهترین لباس و میپوشه بخاطر یه مرد 

انواع عمل ورزش رژیم و هزار چیز دیگه

اگه به خودشون بود با بدترین شکل میگشتن ولی فقط برای”مرد“ به خودشون میرسن!!! 

نمیگم همه ولی تفکر غالب توی جامعه الان همبنه

She is everything I ever wanted.... 
عزیزم بهتره این سوالارو از خودت بپرسی

یعنی چی؟چیکار کنم؟ وقتی اخلاق و تمام ویژگی های آدم رو ندید میگیرن و ملاک معشوق و محبوب بودن برای فرد خاص یا جامعه تیپ و زیباییه، چجوری حس خوبی داشته باشم؟

تا وقتی خانوما فقط خودشونو یه موجود برای مردا ببینن همین میشه طرف میره هزار قلم به خودش میرسه چون ش ...

خب من از این مدلی رفتار کردن نفرت دارم الانم به خودم میرسم دلم میخواد همینطوری مورد قبول باشم و آرامش داشته باشم نه اینکه استرس داشته باشم که ازم خوشش میاد یا نه؟خوبم یا براش کمم؟ من دلم میخواد با خیال راحت زندگی کنم نه حس بد جنس دوم و کالا بودن

یعنی چی؟چیکار کنم؟ وقتی اخلاق و تمام ویژگی های آدم رو ندید میگیرن و ملاک معشوق و محبوب بودن برای فرد ...

تو خودت باش و مهم نیست که بقیه ندیدت میگیرن.چرا ما همش باید منتظر تایید و خوشامد بقیه آدما باشیم.چرا خودمو انقدر کم‌دوست داریم.چرا انقدر این موضوع برات مهم شده که ذهنتو درگیر کرده.آدمایی که باطنتو دویت داشته باشن اندام و قیافت به چشمشون نمیاد پس آدم خوبی باش عزیزم نه مانکن خوبی

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗

من مشکل دارم یا حرفام واقعیته؟میخوام حالم خوب بشه باید برم پیش روان شتاس؟بگم اعتماد بنفسم کمه؟ من چنه😦😥خسته شدم

خب من از این مدلی رفتار کردن نفرت دارم الانم به خودم میرسم دلم میخواد همینطوری مورد قبول باشم و آرام ...

پس همینطور باش خودت باش به این حس هایی هم که داری اصلا توجه نکن

She is everything I ever wanted.... 
خب من از این مدلی رفتار کردن نفرت دارم الانم به خودم میرسم دلم میخواد همینطوری مورد قبول باشم و آرام ...

عزیزم‌ اتفاقا این واست میشه یه راه شناخت طرف مقابلت، کسی که واسه چارتا ترک و افتادگی پس بزندت بدون خیلی کوته فکر و بی لیاقته پس میتونی خیلی راحت از زندگیت حذفش کنی

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

مماخ دارم ممااااااخ😔

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
تو خودت باش و مهم نیست که بقیه ندیدت میگیرن.چرا ما همش باید منتظر تایید و خوشامد بقیه آدما باشیم.چرا ...

هر کسی احتیاج داره فردی تو زندگیش باشه که همه جوره قبولش داره وگرنه به دیگران کاری ندارم و البته بین مردم و اجتماع هم از جایگاهم نسبتا راضیم اما این حس مزخرف رهان نمیکنه.حتی نمیدونم مشکلم چیه دقیقا

هر کسی احتیاج داره فردی تو زندگیش باشه که همه جوره قبولش داره وگرنه به دیگران کاری ندارم و البته بین ...

عزیزم بهتر نیست بری پیش روانشناس؟؟؟شاید مشکل جدیتر از این حرفا باشه.بعدشم وقتی از هیچکس انتظار نداشته بشی خیلی زندگی بهتری داری حتی همسر یا پدر و مادر و...