2777
2789
عنوان

غرور

79 بازدید | 3 پست

من یه دختر نوزده سالم اخلاقم مهربون و خونگرم و بیشتر وقتا سادم که این خیلی باعث رنجشم میشه 

شوهرم روحیات نظامی داره خیلی جدی و مغروره 

هفت ماه از عروسیمون میگذره بخاطر سنمو اماده نبودنم تا الان رابطه ی جدی ای نداشتیم که برای این وقت دکترم گرفتم ولی مشکل اصلیم اینه که چند وقته اسباب کشی کردیم و الان تقریبا ده روزی ازش میگذره و من هر روز خورد خورد کار میکنم چون تجربه ی خاصیم ندارم نمیتونم سریع کارامو انجام بدم الان فقط کارای سنگین و مردونه مثل دریل زدن و.... مونده وقتی به شوهرم میگم منتظرم و بیا با همکاریه هم کارای خونرو تموم کنیم میگه من دوست ندارم کسی تو خونم به خودم دستور بده یا اینکه همش میگه بعدا انجام میدم و یادش میره و یا همش سرش تو گوشیه.... بعضی وقتا مهمون زنگ میزنه مجبورم بگم خونه هنوز اماده نیست و کار داره که کلیم حرف به من میزنن که چقد تو لاک پشتی با اینکه تقصیر من نیست امروزم میگفت من همون روز اول که سرم خلوت بود گفتم بیا خونرو بچینیم تو گفتی نه.... خب من اونموقع خسته بودم و دوره ی عادتم بود با کلی کمر درد باز کارمو شروع کردم روز بعدش نمیدونم چجوری دیگه باید حرف بزنم 

باهاش صحبت کن بهش بگو که خونه مال دوتا مونه منم به کمک تو نیاز دارم و نمیتونم کارای مردونه بکنم 

جواب نداد 

وقتی اومد خونه دریلو بگیر دستت دیوارو سوراخ سوراخ کن

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     

منظورت اینه تا الان رابطه جنسی نداشتین بعد ۷ ماه؟

کلا گلم مردا مغرورن باز شوهر تو که نظامی هم هست که مغرورتر و با ابهت تر هست

بزار هر وقت خودش خواست انجام میده

هر چی بیشتر بهش بگی بدتر لج میکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منظورت اینه تا الان رابطه جنسی نداشتین بعد ۷ ماه؟ کلا گلم مردا مغرورن باز شوهر تو که نظامی هم هست ک ...

من میتونم صبر کنم ولی بقیه چی هر دفعه میگن تو هنوز کارای خونت تموم نشده؟ خب منم دوست دارم خونمو تمیز و شسته رفته ببینم بخدا هی سردم میکنه دیگه دست و دلم به هیچ کاری نمیره  فقط غرور من این وسط له میشه 😞