2777
2789
عنوان

بچه داری چقدر سخته..... :'(:'(

445 بازدید | 30 پست

من خیلی بچه دوست دارم، اونموقع که بچه نداشتم میگفتم خیلی مادر خوبی میشم، ولی الان واقعا بعضی وقتها خسته میشم خیلی سخته، دخترم از اون اول خیلی بد شیر میخورد تا 3ماهگی که با صدای سشوار میخورد بعد از اون هم تا الان که 6ماهشه تو خواب میخوره، همش باید تلاش کنم بخوابونم خوابش عمیق شه تا شیر بدم تو این مدت هم همش شصتشو میخوره، وقتی شصتشو میخوره خیلی ناراحت میشم میدونم که از گشنگی میخوره ولی هر کاری میکنم تو بیداری شیر نمیخوره، کسی بوده بچش اینطوری بوده باشه و خوب شده باشه، من حسرت مونده به دلم ب بچم تو هر جایی شیر بدم و اونم راحت بخوره، از وقتی دخترم به دنیا اومده دیگه هیچ مهمونی ای خوش نمیگذره بهم، همش درگیر شیر دادنشم. ..

خداجونم شکرت. . 

من شیر خشک میدم

خداشکر راحتر شدم

البته من شیرم کم بود سیرش نمیکرد

خدایی هست ک بزرگتر از اقیانوس ها.مهربونتر از همه مادرهاست و نزدیکتر از همه کس بهم(از رگ گردن هم نزدیکتر)خدا جونم تنها تنها از تو یاری میطلبم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم انگشت خوردن طبيعيه

من رواني شدم تو اين بيست روز

شير نداشتم و اطرافيان نميذاشتن شير خشك بدم تا بچم شد ١٥روزه بردم بهداشت گفت ٤٠٠گرم وزنش كم شده خانوم گشنگي نده بهش

چون گشنه بود شكمش كار نكرد زرد شد رفت زير دستگاه

از وقتي شيرخشك دادم بچم خيلي بهتر شده

اما أمان از حرف مردم

انگار من نامادريم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش

اره توفامیل داشتیم که بچه فقط توخواب شیرمیخورده البته چندماهی گذشت بهترشد یه دوره ای بود که گذروند ولی سعی کن شیرخودت روحتما بدی شیرخشک هم گرونه هم جای شیرمادررونمیگیره 

برای سلامتی دخترم دعاکنید

چقد سخت میکنین زندگیو به خودتون...خب عزیزم بهش شیرخشک بده یه وعده در میون چه اشکالی داره...وقتایی ک بیداره شیرخشک بده تو خواب شیر خودتو

میشه واسه خوب شدن حالم صلوات بفرستین🙏❤