2777
2789
عنوان

بچه داری چقدر سخته..... :'(:'(

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو خیلی درگیر نکن  بچه بزرگ میشه  هیچ اتفاقی هم نمیفته  فقط تو پیر میشی  ...

خانمي چه شيرخشكي ميدي منم به بچم ميدم

اپتاميل

وزنش كمه به نظرت خوب ميشه اين شيرخشك خوبه

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
چقد سخت میکنین زندگیو به خودتون...خب عزیزم بهش شیرخشک بده یه وعده در میون چه اشکالی داره...وقتایی ک ...

از دلم نمیاد، آخه خودم شیرم خوبه، میترسم هم بعدا سینمو نمیره 

خداجونم شکرت. . 

غذای کمکی روشروع کن حداقل وزن بگیره.دخترمنم ازوقتی غذامیخوره وقتی میخوادبخوابه شیرمیخوره

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
خانمي چه شيرخشكي ميدي منم به بچم ميدم اپتاميل وزنش كمه به نظرت خوب ميشه اين شيرخشك خوبه

من نان 1 میدم خداروشکر خوب میخوره 

نان هم بهتر گیر میاد، هم سازگاریش بیشتره 

اگه خوب میخوره عوضش نکن مخصوصا اگه وزنش تو رنج نرماله 

اگه وزنش از نرمال کمتره کلا ببرش متخصص ببینش 

جواب احمق ها رو نمیدم 😂
از دلم نمیاد، آخه خودم شیرم خوبه، میترسم هم بعدا سینمو نمیره 

بچه من الان سه ماهشه یه شیشه صبح یه شیشه ظهر یکی شب بهش میدم چون شیرم کمه...همینجوری خودش عادت کرده انگار...وقتایی ک تایم شیرخشکشه گریه میکنه سینه مو نمیگیره ولی بقیه وعده ها شیر خودمو میخوره تو این سه ماهم سینه رو ول نکرده

میشه واسه خوب شدن حالم صلوات بفرستین🙏❤

خیییییییلی سختهههه😢😓😩😩😩😩😩

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
من نان 1 میدم خداروشکر خوب میخوره  نان هم بهتر گیر میاد، هم سازگاریش بیشتره  اگه خوب میخ ...

فقط شيرخشك ميدي؟

پسر من كلا چن روزه ميخوره

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
بچه من الان سه ماهشه یه شیشه صبح یه شیشه ظهر یکی شب بهش میدم چون شیرم کمه...همینجوری خودش عادت کرده ...

شما چه شيرخشكي ميدي