من خیلی بچه دوست دارم، اونموقع که بچه نداشتم میگفتم خیلی مادر خوبی میشم، ولی الان واقعا بعضی وقتها خسته میشم خیلی سخته، دخترم از اون اول خیلی بد شیر میخورد تا 3ماهگی که با صدای سشوار میخورد بعد از اون هم تا الان که 6ماهشه تو خواب میخوره، همش باید تلاش کنم بخوابونم خوابش عمیق شه تا شیر بدم تو این مدت هم همش شصتشو میخوره، وقتی شصتشو میخوره خیلی ناراحت میشم میدونم که از گشنگی میخوره ولی هر کاری میکنم تو بیداری شیر نمیخوره، کسی بوده بچش اینطوری بوده باشه و خوب شده باشه، من حسرت مونده به دلم ب بچم تو هر جایی شیر بدم و اونم راحت بخوره، از وقتی دخترم به دنیا اومده دیگه هیچ مهمونی ای خوش نمیگذره بهم، همش درگیر شیر دادنشم. ..
از دلم نمیاد، آخه خودم شیرم خوبه، میترسم هم بعدا سینمو نمیره
بچه من الان سه ماهشه یه شیشه صبح یه شیشه ظهر یکی شب بهش میدم چون شیرم کمه...همینجوری خودش عادت کرده انگار...وقتایی ک تایم شیرخشکشه گریه میکنه سینه مو نمیگیره ولی بقیه وعده ها شیر خودمو میخوره تو این سه ماهم سینه رو ول نکرده
واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️