2777
2789
عنوان

لتروزول و hcg

258 بازدید | 33 پست

دوستاي گلم كيا با استفاده از اين داروها باردار شدن

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من ۵ روز دیگهدمشخص میشه 😊😋

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

تنبلی تخمدان داری چن وقته اقدامی؟؟؟

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنبلی تخمدان داری چن وقته اقدامی؟؟؟

من تنبلي تخمدان دارم واسه بار هفتم اقدام ميكنم  شما چطور

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻
منم فک کنم شدم   فعلا که مثبته    

خدايا شكرت نميدوني چه ذوقي ميكنم خبر بارداري ميشنوم

واييييي بي بي مثبت شد

نه من دوسه روز زودتر رفتم ازمایش خون دادم چون لکه بینی داشتم تیترش 202 بود حالا شنبه باز باید برم ببینم چتد شده کاش کاذب نباشه

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
نه من دوسه روز زودتر رفتم ازمایش خون دادم چون لکه بینی داشتم تیترش 202 بود حالا شنبه باز باید برم بب ...

انشالا كه مثبته خبرم كن

نه من دوسه روز زودتر رفتم ازمایش خون دادم چون لکه بینی داشتم تیترش 202 بود حالا شنبه باز باید برم بب ...

اخه لكه بيني داشتي احتمالا لانه گزيني بوده خيره انشالا

اخه لكه بيني داشتي احتمالا لانه گزيني بوده خيره انشالا

وای نمیدونم یه اشوبیه تو دلم 

میترسم نباشه از ذوقم به مامانم گفتم

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
وای نمیدونم یه اشوبیه تو دلم  میترسم نباشه از ذوقم به مامانم گفتم

عزيزم اروم باش صلوات بفرست فقط توكلت به خدا حالتو خيلي خوب درك ميكنم