2821
2789
عنوان

لتروزول و hcg

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 33 پست
من تنبلي تخمدان دارم واسه بار هفتم اقدام ميكنم  شما چطور

۲ سال ویک ماهه اقدامم تنبلی دارم

ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
۲ سال ویک ماهه اقدامم تنبلی دارم

عزيزه دلم انشالا به زودي مامان ميشي

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واي خب ٢٠٢ مثبته ديگه به چي شك داري؟!!! مبارك باشه 😘

اخه عزيزم اين ماه امپولhcgزده

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻
من يك ماه لتروزول و استراديول خوردم و امپول هم زدم دقيقا ١٦ روز بعدش پري اومد اگر از ١٦ روز بگذره با ...

چند وقته اقدامي

نه من دوسه روز زودتر رفتم ازمایش خون دادم چون لکه بینی داشتم تیترش 202 بود حالا شنبه باز باید برم بب ...

٢٠٢كه مثبته مبارك باشه

منم لك داشتم يبار فقط ازمايش دادم ١٤٠بود ديگه ازمايش ندادم تا الان كه داره با لگداش دلمو پاره ميكنه😂 مبارك باشه🌷

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!
٢٠٢كه مثبته مبارك باشه منم لك داشتم يبار فقط ازمايش دادم ١٤٠بود ديگه ازمايش ندادم تا الان كه داره ب ...

عزیزم انشالله همیشه سالم باشه

اخه من در شرایط خاصی هستم براهمین یه خرده به جواب مشکوکم

هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
من باردار شدم ولی بتا خیلی بالا نرفت و خونریزی کردم

عزيزم❤️انشالا به زودي واسه هم دعا كنيم🙏🏻