عزیزم..من این روز هارو داشتم..یکسال اقدام داشتم،هرماه منتظر نی نی..ولی سر موقع خونریزی شروع میشد و من گریه ...سونو و آزمایشات مون همگی نرمال بود، تا اینکه ماه سیزدهم با لتروزول بیبی چکم مثبت شد..تو کلت به خدا باشه،درمانو ادامه بده..
نه عزيزم دوفاستون واسه منظمي پريوده ميخواستم ببينم كسي هست تحت درمان دوفاستون باشه همون ...
عزیزم من ماه اولی ک دوفاستون خوردم باردار شدم...نگران نباش و با درمان دکترت جلو برو...منم پریودام دو سه ماهی جا ب جا شده بود..دوفاستون خوردم همون ماهم باردار شدم خداروشکر..دوفاستون کمک میکنه ک پریود منطم بشه و اگر بارداری رخ داد از سقط جلوگیری بشه
من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
تنبلی هم درمان میشه،من نداشتم،ولی چند نفر اطرافیانم بودن،همشون بچه دارن،ارده شیره بخور،و اطراف دلتو روغن سیاه دانه بمال،تنبلی از سردی میشه..رازیانه هم خوبه بخوری،ولی من سر خود خوردم،پهلو درد گرفتم..
عزیزم من ماه اولی ک دوفاستون خوردم باردار شدم...نگران نباش و با درمان دکترت جلو برو...منم پریودام دو ...
عزيزم من دوماهه دوفاستون ميخورم بعد الان يه ٥ روز مونده به پري بي بي زدم منفي بود يعني اينقد گريه كردم داشتم نهارم درست ميكردم شوهرم يهو با ترس اومد گفت چي شده كي مرده ، اينقد بد گريه ميكردم ديگه نا اميدم فك كنم خدا نميخواد به من بچه بده