2777
2789
عنوان

یک عدد هانیه هستم

887 بازدید | 57 پست

از تک تکتون عذر میخوام که یه ماشین تایپ یا کامپیوتر به دنیا نیومدم

خیلی عذرمیخوام ک شب خونه خودم نخوابیدم که برم راحت گوشیمو به شا.رژ بزنم و پریز کنارم باشه

و عذر میخوام از خانومایی که بهشون بی حرمتی کردم چرت گفتم دروغ گفتم

ولی واقعا خدا باید منو بندازه تو جهنم ک اینقد ادم بدیم

چقد من بی ادبم که نباید به کارای شخصی و روزمرم برسم و باید میودم اینجا پشت سر هم تایپ میکردم

کتف و شونم ک دیگه خیلی بی ادب ترن دردشون اومده بود

اصلا من مایه ننگ ک شما هارو بزوووور کشیدم اوردم ک چرت و پرتای منو بخونین،خاک توسرم

ترکیدن اصن مهم نیس،جا خوردم از حرفایی ک زدین جلو ادم یه حرف میزنن پشتش یه حرف دیگه

اصن یه جور عجیبی شدم وقتی حرفاتونو تویه تاپیکای دیگ خوندم

بیاین اینجا هم هرچی تو دلتون مونده بگین

سرزنشم کنین فحشم بدین

از عوامل نی نی سایت هم عذرمیخوام که تاپیک بدی داشتم

نظر ازاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یه عدد هانیه دیگه هستم

ولی چی شده آخه?

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

من هنوز منتظر ادامشم.تا اونجایی گفتی که زنگ زدی ببینیش.بقیشو بگو برا ماهایی که مشتاقیم😍

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!