2777
2789
عنوان

دیگه امیدوار نباشم؟ ؟😭😭😭

581 بازدید | 50 پست

بیست و دوم باید پری میشدم ولی نشدم ۲۳ بی بی زدم اولش منفی بود ولی بعد چند ساعت هاله انداخت امروز دوباره زدم منفی شد

(کیست و تنبلی هم دارم)متفورمین مصرف میکنم که قبلش پریودی نامنظم داشتم

کسی مثل من بوده که باردار بوده باشه؟؟؟

چی بخورم که زودتر مامان بشم؟

خدایا چرا حلما جونم و ازم گرفتی اخه😭😭😭😭

۲سین برا صبحانه یه ماه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشاءالله ب زودی مامان میشی. دورت بگردم

منم مثه تو بودم متفورمین خوردم و شب هام  هر شب یه فنجون عرق رازیانه میخوردم باردار شدم نگران نباش میشی حتما

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...  

امضامو بخون انجامشون بده

منم تنبلی داشتم.کبدوچرب داشتم هزار تا درد این اواخر داشتم با اینا باردار شدم.تازه ی چیزی اگه بی بی چکا حتی بعد چنو وقت هاله میندازه یعنی رحمت داره اماده میشه ان شالله یکی دوماه دیگه بارداری

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

تا زمانی که به بارداریت خیلی اهمیت بدی و استرس و اضطراب بکشی نمیشه باید بی خیال بشی یه مدت تصمیم بگیر داروهاتو بخوری ولی بیخال بیخال- بشه یا نشه برات فرقی نکنه اونوقت در کمال ناباوری میبینی که باردار شدی چون استرس و اضطراب بزرگترین دشمن حاملگی است

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم

من بارها گفتم...من تنبلی و کیست در رحم و پستان داشتم..چند ماه هم دارو هامو با دستور اشتباه خوردم...پریود فوق نامنظم دارم پنج شش ماه یکبار...الانم دوتا بچه دارم...نگران نباشید عزیزان

میخواهم زندگی کنم..نمیخواهم فقط زنده باشم.