2777
2789

من همیشه احتراممو مگه داشتم لطف مو رسوندم کاری ندارم به کسی اما مادرشوهرم و خواهرشوهرم اخلاقی دارن وقتی با شوهرم قهر میکنن به منم کاری ندارن زنگ هم به من نمیزنن

اون اوایل شوهرم و خواهرش یه ماه قهر بودن و توی یه ماه من هرسری زنگ میزدم به خواهرشوهرم حال و احوال می‌پرسیدم ولی اون یه زنگ نمیزد اصلا 

خواهرشوهرم ۲۰ ساله ازدواج کرده شهر دیگه زندگی میکنه دیگه منم شوهرم رو راضی کردم بردمش شهر دیگه با خواهرش آشتی کنه

الان دوباره شوهرم هم با مامانش هم با خواهرش قهرن حدود یه ماه دوهفته میشه یه زنگ به من نمیزنن که عروس مون تنهاس یه زنگ بهش بزنیم و منم این مدت زنگ به خواهرشوهرم نزدم ولی کم و بیش به مادرشوهرم زدم 

فقط چند مدت پیش خاله شوهرم زنگ زد گفت کاری چیزی داشتی بهمون بگو

شما میگین من چیکار کنم

چ حوصله یی داری بخدا

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اونا خبری ازت نمیگیرن چرا خودتو میچسبونی بهشون؟ توام یه کم غرور داشته باش.منم خواهرشوهرم اصلا زنگ نمیزنه احوالی بپرسه.یه شهردیگه ام هست.اصلا.منم زنگ نمیزنم.شوهرم گاهی اوقات فقط باهاش صحبت میکنه تلفنی

اخه یدونه عروسم گفتم دوفردای دیگه حرفی و حدیثی نباشه

اشتباه کردی

ربطی به یه عروس و چند عروسی نداره

به کسی زنگ زدی تا اون بهت زنگ نزد و جبران نکرد

دوباره زنگ نزن

تو دعوای شوهرت و بقیه هم اصلا دخالت نکن

دوس‌ داره باهاشون قهر کنه ، راحتش بزاز

فکر نکن کسی بعدن ازت تشکر میکنه

میگن خودمون همو دوس داشتیم اشتی کردیم 

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

اخه یدونه عروسم گفتم دوفردای دیگه حرفی و حدیثی نباشه

منم یه دونه عروسم از خدات باشه کاری به کارت ندارن وقتی شوهرت حرف نمیزنه شما چرا میخوای ارتباط برقرار کنی لابد آدم رابطه نیستن مثل خونواده سمی شوهر من..

اتفاقا خیلی کار خوبی کردید که اینجوری نشون دادی مقصر شما نیستید...خیلی هم عروس خوبی هستید 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺ولی خب وقتی نمیخوان دیگه حرص نخور تلاشتونو کردید 

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 

اه ول کن توروخدا

من اصلا زنگ نمی‌زنم

باهاشون خوبم هیچ هم بی احترامی اینا نمیکنم یا پشت سرشون حرف نمی‌زنم حتی اگه دلگیر هم باشم ولی حوصله زنگ الکی هم ندارم

اگه رابطتون واقعا دوستانه و مادر دختریه فرق می‌کنه حالا

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport