2777
2789
عنوان

دیگه امیدوار نباشم؟ ؟😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلنا رفتم گفت مشکلی نداره اما پریودم خیلی طولانیه بدون قرص قط نمیشه بعدشمم سه ماهی یه باره چارماهی ...

عزیزم برو یه متخصص خوب اینجوری که میگی بنظرم چیزعادی نیست بگو هم برات سونو رحم و سونوواژینال و ازمایشات و چکاپ کامل بنویسه جدیش بگیروگرنه برات دردسرمیشه

.                             

منم همینارو اینماه خوردم خدا کنه پری نیاد و نی نی بیاد

منم بخدا فقط یه ماه خوردم 

مهم ترین چیز جدای دارو اینا اینه که استرس نداشته باشی

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...  
امضامو بخون انجامشون بده منم تنبلی داشتم.کبدوچرب داشتم هزار تا درد این اواخر داشتم با اینا باردار ش ...

موملایی و کاسنی رو هر دو بخوریم؟ما مشهدیا میگیم موملایی

شحم گاو منظورهمون روغن دنبه ؟نفهمیدم اینو

ویه سوال دیگه مصرف همه اینا باهمه؟دوره نداره؟که مثلا چندروز استفاده کرد؟چند هفته؟چند ماه؟مداومتش ضرر نداره؟!

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
عزیزم برو یه متخصص خوب اینجوری که میگی بنظرم چیزعادی نیست بگو هم برات سونو رحم و سونوواژینال و ازمای ...

آره خیلی قبلا رفتم درست نمیشه الانم شوهرم شوخی شوخی میگه اگه نسلمو منقرض نکردی تو حق داره هنوز اقدام نکردم

منم بخدا فقط یه ماه خوردم  مهم ترین چیز جدای دارو اینا اینه که استرس نداشته باشی

من متفورمین رو 5 ماهه دارم میخورم ولی رازیانه و دوسین رو یکماه خوردم برام دعا کن دوست عزیز 

بی نظمی پریودات مستقیم به استرست بر میگرده اگه اعصابت اروم باشه و استرس نداشته باشی درست میشه البته چاقی یا اضافه وزن هم بی تاثیر نیست حتما پیاده روی در روز داشته باش- البته یه چکاپی هم باید از همسرت گرفته بشه تا مطمئن بشی که مشکل از ایشون نباشه

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
موملایی و کاسنی رو هر دو بخوریم؟ما مشهدیا میگیم موملایی شحم گاو منظورهمون روغن دنبه ؟نفهمیدم اینو ...

مومیایی و کاسنی رو برا مردا ک ضعیفن گذاشتم

ولی مومیایی برا زنا هم عالیه

روغن شحم گاو با دنبه فرق داره عطاریا دارن ولی دنبه خودشم عالیه اگه بوش اذیت نمیکنه مصرف کنین

تا سه ماه مصرف کنین البته پنج انگشت و فراسیون و رازیانه ک باهم دم میکنین و از روزاول پریودی تا ۱۵روزمیخورین روزی دو لیوان صبح و شب

بعده اون هیچ دارو گیاهی و مومیایی نمیخورین

ولی رڗیمتونو رعایت کنین همینا ک نوشتم

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
من متفورمین رو 5 ماهه دارم میخورم ولی رازیانه و دوسین رو یکماه خوردم برام دعا کن دوست عزیز 

بخدا من هر روز واسه همه ی منتظرا دعا میکنم خودم میدونم انتظار چقد سخته و دیگران چقد آدمو درک نمیکنن

و چقد فضا سنگین میشه وقتی بحث بچه پیش میاد

خدایا ب حق امام زمان همه ی منتظرا رو مامان کن

در حال اقدام برای بارداری ام دعا کنید دامنم دوباره سبز بشه یه پسر دارم که همه ی زندگیمه...  
بخدا من هر روز واسه همه ی منتظرا دعا میکنم خودم میدونم انتظار چقد سخته و دیگران چقد آدمو درک نمیکنن ...

اره واقعا منم منتظر بودم خیلی سخته

الهی آمین

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
بخدا من هر روز واسه همه ی منتظرا دعا میکنم خودم میدونم انتظار چقد سخته و دیگران چقد آدمو درک نمیکنن ...

😭😭😭😭😭😭

دوست دارم با صدای بلند گریه کننمممممممم

خدایا چرا حلما جونم و ازم گرفتی اخه😭😭😭😭