2777
2789
وااایی عزیزممم منم یکم ریلکس شدم..اخه من همیشه فوبیا زایمان داشتم

ن بابا اصن ادم یادش میره من الان تمام درد زایمانم یادم نیس فقد اب بهم ندادن نامردا اب سر یخ ندادن چون خوب نیس😁😁😁

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
👑مامان کوچلو👌: 👑مامان کوچلو👌: من 37هفته که شدم چون اطلاع داستم جنین از 37هفتگی اماده بیرون زند ...

من زایمان خیلی سخت داشتم‌پس چرا برای من میگفتن زور بزن زور میزدم بچه وسط راه گیر کرده بود یک پرستار رفته بود بالای تخت با فشار روی شکمم فشار میداد همسرمم پاهامو گرفته بود فسار میداد تو شکم همزمان اون زنه دستشو به حالت ضربدری روی شکمم فشار میداد تا بچه بیاد خیلی وحشتناک ۱۵ بار روی شکمم فشار دادن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی فعالیت کردم الان دهانه رحم باز شده گفت تا فردا صبر کن بعد بیا واسه طبیعی  ایشالا که خ ...

امروز سعی کن خونرو تمیز کاری کنی من روز آخر اصلا رو زمین ننشستم با وجود اینکه تمیز بود.  ایشالا به سلامتی زایمان کنی گلم

شنیدم دعای نی نی سایتی ها خیلی زود میگیره. خدایا یه مشکل و گره خیلی بزرگ تو زندگیمه برطرفش کن دوستان گلم التماس دعا دارم. هرکی دعا کرد برام بهم بگه براش صلوات بفرستم 
من زایمان خیلی سخت داشتم‌پس چرا برای من میگفتن زور بزن زور میزدم بچه وسط راه گیر کرده بود یک پرستار ...

خب عزیزم همه زایمانا ک یکجور نیس

خدایا شکرت که صاحب خونه شدیم بدون اینکه یک ذره اذیت بشیم یا نگران وخیلی زود اسباب کشی کردیم و دلمون شاده اصن نمیدونم پولش چجوری جور شد فقد میدونم صاحب خونه ایی هستیم ک دوسش داریم😍😍😍😍سپاس گذارم سپاس گذارم سپاس گذارم
ن بابا اصن ادم یادش میره من الان تمام درد زایمانم یادم نیس فقد اب بهم ندادن نامردا اب سر یخ ندادن چو ...

والا من از اول لحظه از که رفتم آبمیوه و کیک و آب خوردم تا لحظه ای که بخیه ام زدن لحظه ای که بچه خواست بیاد گفتم اول بزادین آب بخورم تشنمه بعد زور میزنم خوردم مشکلیم نداشتم

والا من از اول لحظه از که رفتم آبمیوه و کیک و آب خوردم تا لحظه ای که بخیه ام زدن لحظه ای که بچه خواس ...

چرا کثافطا ب من ندادن 😤😤😤😤تو دلم موند 

چرا کمپود و اینا همه چی خوردم ن اب یخخخخ تگری میخاستم

اره میدونم چرا مارو سزارین نمیکنن انقدر باید زجر بکشیم تا بچه بیاد 

اهوم 😤😤😤😤

سلام خانما

من هفته۳۲ام نمیدونم طبیعیم یاسزارین قبلایکی سقط شد

سراون دکترگفت لگنت کوچیکه نمیتونی طبیعی زایمان کنی

خیلی استرس دارم چون سراون تاحدمرگ دردکشیدم خیلی حالم بدبوددکترگفت اگه یک درصددیگه هموگلوبین خونت بیادپایین میری توکما

چرا کثافطا ب من ندادن 😤😤😤😤تو دلم موند  چرا کمپود و اینا همه چی خوردم ن اب یخخخخ تگری میخاس ...

من بطری آب یخم تموم شد یه خانومه رفت زایمان کرد بطری آبش جا موند و سالمم بود منم تشنه حمله کردم بهش 🤣🤣

من بطری آب یخم تموم شد یه خانومه رفت زایمان کرد بطری آبش جا موند و سالمم بود منم تشنه حمله کردم بهش ...

نگو خاهر 😁😁😁میرم چچچچرشون میدم